Cu toții ne mai dorim din când în când o mică rupere de ritm, o mică vacanță într-un loc liniștit, departe de aglomerație și de agitația urbană. Ei bine, există posibilitatea de evadare către astfel de locuri chiar și în Statele Unite. Cu cât mai departe cu atât mai bine, nu? Haideți să trecem și noi în revistă câteva locații incredibile din SUA în care te poți bucura de liniște, în care poți să te regăsești și să-ți încarci bateriile.

Locuri incredibile din SUA în care te poți bucura de liniște

Sedona, Arizona – această locație este considerată o adevărată oază turistică pe teritoriul american. Este un paradis al excursioniștilor în mijlocul deșertului. Aici există zeci de mii de hoteluri și resorturi în care te poți caza la prețuri destul de bune, după care poți pleca în explorarea reliefului. Ies în evidență Bell Rock și Oak Creek Canyon, alături de Chapel of the Holy Cross cu o arhitectură absolut dramatică. Peste toate, cel mai frumos lucru aici este apusul soarelui, ce introduce un adevărat spectacol cosmic.

Hawley, Pennsylvania – o localitate absolut incredibilă din Statele Unite, denumită după președintele primei companii de extracție a cărbunelui din Pennsylvania. Lacurile sunt cele care transformă această regiune într-una absolut magnifică, plină de liniște și pace. De asemenea, amatorii de golf se pot distra de minune aici, există sute de astfel de terenuri. Dintre toate lacurile, Wallenpaupack iese în evidență, are 13 mile lungime și 52 de mile de maluri (52 mile =  83 kilometri). Niște cifre absolut incredibile.

Ojai, California – ascuns oarecum într-o vale, la doar 75 de mile de Los Angeles, Ojai este un orășel micuț și foarte cochet. Aici vă puteți bucura de liniștea specifică acestui tip de locație, dar și de natură. Excursiile pe bicicletă sunt destul de la modă aici, dar și cele pe bază de cai. Înconjurată de natură incredibilă și de livezi cu pomi fructiferi, Ojai este locul perfect pentru o sesiune de liniște și pace.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here