Chicago reprezintă una dintre cele mai spectaculoase metropole din Statele Unite, este genul de oraș în care oricât de mult timp ai petrece ca turist, tot nu apuci să vezi absolut tot. În cele ce urmează vom discuta despre câteva locuri mai puțin cunoscute din Chicago pe care ar trebui să le vezi dacă ajungi cumva în acest oraș care concurează la frumusețe cu New York.

Locuri incredibile din Chicago despre care nu multă lume știe

Palmer House Hotel – hotelul Palmer House este locul perfect pentru a împușca doi iepuri dintr-un singur foc. Te poți caza aici ca turist și vei avea parte de prima lecție de istorie chiar din lobby. Aici a fost inventată negresa în secolul 19 (prăjitura) și face parte din clădirile distruse de foc la finalul anilor 1800 în The Great Chicago Fire (Marele Incendiu din Chicago).

Chicago’s “People’s Palace” – pe lângă faptul că aici se află cel mai mare dom de sticlă Tiffany din lume, discutăm despre o stradă întreagă plină de surprize. Pe această stradă există multe expoziții de artă, muzică, toate gratis. În acest centru sunt peste 700 de programe artistice pe an. Există și tururi gratuite de 45 de minute pentru acest loc, în care ți se vor prezenta istoria clădirilor din jur, clădiri precum Preston Bradley Hall, în care se află un dom din mozaic, compus din 30.000 de bucăți individuale.

Lincoln Park – dacă ajungi la Chicago, cel mai recomandat este să-l vizitezi ca un localnic autentic. Fără tururi, fără obiective foarte importante. Chicago Food Planet de exemplu este un local extraordinar pentru amatorii de gastronomie. O să aveți parte de niște preparate demențiale la prețuri bune.

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here