Orașul Los Angeles este de departe una dintre cele mai interesante atracții pentru turiști. Centrul acestei destinații este locul în care nu te plictisești niciodată. în cele ce urmează vom face o listă cu cele mai bune 5 restaurante din centrul Los Angeles, în cazul în care vă bate gândul să mâncați ceva bun în viitoarea voastră vacanță în Los Angeles, Statele Unite.

Cele mai bune 5 restaurante din centrul Los Angeles

  1. Broken Spanish – mâncare mai mult mexicană, nu chiar spaniolă. Tostada on heirloom corn tortilla este servită ca la carte în acest restaurant, totul tradițional. Mai este recomandată și rața la cuptor.
  2. Bäco Mercat – un restaurant inspirat din sud-estul Europei, din zona mediteraneeană. Celebrul bucătar Josef Centeno își face veacul pe-aici, sandviciurile sale sunt absolut demențiale.
  3. Bestia – de departe cel mai bun restaurant italian din centrul Los Angeles. Este vorba despre un restaurant rustic, descris de Nathan Lyon drept „simplitate la superlativ”.
  4. Sarita’s Pupuseria – mâncare tradițională din Salvador. Sara Clark este proprietara acestui local.
  5. Wurstküche – bineînțeles, nu putea să lipsească bucătăria germană din centrul Los Angeles. Aici veți lua contact cu celebrii cârnați trași la grătar atât de doriți prin berăriile nemțești.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here