New York-ul este unul dintre cele mai mari și frumoase orașe din lume. Cred că dacă ai locui un an în New York, tot nu ai apuca să iei contact cu absolut toate atracțiile turistice. Pe lângă cele de renume, există și câteva atracții în acest oraș trecute cu vederea, deși nu ar fi cazul. Haideți să trecem și noi în revistă câteva dintre cele mai subestimate atracții turistice din New York.

Atracții turistice subestimate în New York

Cultura din HARLEM

Harlem este un cartier foarte vechi din New York ce începe din capătul de Nord al Central Park, cartier cu o bogată istorie nu doar pentru oraș, ci pentru întreaga țară. Harlem este locul de naștere al hip-hop-ului și epicentrul a ceea ce am numit cândva Harlem Renaissance. Aici, totul este legat de cultură. Dacă ajungi în Harlem, trebuie neapărat să intri într-o biserică unde se cântă gospel și să explorezi cartierul cu bicicleta, să ai timp să vezi arhitectura și cultura locală.

American Museum of Natural History

Puțini sunt cei care ajung la New York și se pun pe vizitat muzee, mai ales muzee precum American Museum of Natural History, una dintre cele mai mari astfel de entități din lume.

Subteranul

Cei care locuiesc în New York pot confirma faptul că pentru a ajunge rapid în orice colț al orașului, cel mai util mijloc de transport este metroul. În New York, metroul este atât de important încât a căpătat o cultură aparte. Există generații întregi influențate de această cultură de subteran iar acest lucru se simte din prima secundă în care cobori scările.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here