E destul de dificil să mai găsești în ziua de azi o destinație romantică. Din ce cauză? Ei bine, oamenii în sine nu prea mai sunt romantici. Romanticii au rămas destul de puțini la număr și le este destul de dificil să mai găsească locuri pe care să le viziteze alături de iubite/iubiți, pentru că nimeni nu mai aduce în prim plan aceste destinații. Vom face noi imposibilul și vom prezenta cele mai frumoase 9 destinații romantice de pe glob.

9 destinații romantice

  1. John, Insulele Virgine, USA – cea mai mică insulă din Insulele Virgine americane iar 60% din suprafața acesteia este teren protejat. Este considerat cel mai romantic loc din lume.
  2. Big Surf, California, USA – rămânem tot în Statele Unite ca să prezentăm unul dintre cele mai incredibile peisaje romantice de pe mapamond. Ajungi la Big Surf pe autostrada 1 dinspre San Francisco, chiar înainte de podul Bixby.
  3. Paros și Antiparos, Grecia – este vorba despre două sate din Cyclade, insule care transmit un sentiment romantic până în ultima lor celulă. Cele două insule sunt foarte potrivite pentru romantici întrucât nu sunt aglomerate precum celelalte.
  4. Bruges, Belgia – foarte puține lucruri s-au schimbat în micul oraș flamand în ultimii 100 de ani. A rămas un orășel micuț cu străzi înguste și cu magazine specializate în ciocolată la tot pasul.
  5. Kauai, Hawaii – dacă-ți plac peisajele și pustietatea, Kauai este locul perfect în care să-ți duci iubita. Aici puteți face surf, urca pe munți, merge cu bicicletele, etc. Aveți și plaje și liniște.
  6. Maine, partea de sud – este o locație excepțională de evadare alături cu iubita ta. Liniște și peisaje extraordinare sunt la tot pasul.
  7. Valea Willamette, Oregon, USA – aici ar trebui să vină amatorii de mâncăruri bune și de vin. De fapt aici există peste 200 de vinării la care puteți ajunge chiar și cu bicicleta.
  8. Amsterdam, Olanda – ai grijă, dacă vizitezi orașul cu iubita s-ar putea să o faci geloasă, întrucât cu siguranță te vei îndrăgosti de clădirile vechi și colorate, de canalele foarte curate și romantice.
  9. Bali, Indonezia – da, la final am păstrat ce-i mai bun. Bali este de departe una dintre cele mai romantice destinații din lume dar din păcate, și una dintre cele mai scumpe. Trebuie să ai portofelul destul de gros ca să petreci în Bali 7 zile într-i vilă de lux.

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here