Home Destinatii Exotice Reptiland București – oază de relaxare, învățare și încântare! 

Reptiland București – oază de relaxare, învățare și încântare! 

550
0

O nouă destinație de neratat în București – Reptiland. Un spațiu fabulos, greu de descris în doar câteva cuvinte.

Reptiland București ar putea fi caracterizat drept un muzeu de științe ale naturii modern, dar este mult mai mult de atât. Ar putea fi caracterizat drept un loc unde poți viziona permanent expoziții de reptile și plante exotice, dar este mai mult de atât.

La Reptiland te bucuri de adevărate habitate tropicale în miniatură, cu zeci de specii de plante exotice și zeci de specii de reptile ce trăiesc în terarii și vivarii automatizate, de mari dimensiuni.

Ai parte de o experiență inedită de relaxare în mijlocul orașului aglomerat și poluat și de o aventură educațională de neegalat pentru întreaga familie.

Situat foarte aproape de Piața Presei Libere, Reptiland este un adevărat paradis accesibil tuturor iubitorilor de natură din capitală. E un spațiu fabulos nu doar pentru copii, ci și pentru adulți! 

 

 

La realizarea celui mai spectaculos proiect de reconectare cu natura și de educare a respectului față de mediu a contribuit o echipă de oameni cu varii specializări: arhitecți, ingineri, floriști, botaniști, medici veterinari, designeri, luminiști, sunetiști, electroniști.

Expoziția permanentă, multisenzorială se întinde pe o suprafață de peste 1000 m2 și îmbină cele mai recente tehnologii digitale, cu spații mari închise cu pereți din sticlă, ce conțin plante și reptile.

Un aspect esențial al proiectului este reprezentat de aceste terarii automatizate, de mari dimensiuni, care se autosusțin, vizitatorii descoperind o lume fascinantă formată din plante exotice de pe 5 continente, peste 40 de specii de specii de reptile din toate colțurile lumii, în habitatul lor natural. 

Reptiland București funcționează ca un puzzle viu sau ca un joc Lego, în care plantele și animalele beneficiază de un mediu de dezvoltare perfect, ca la ele acasă, în ecosistemele din care provin, iar vizitatorii le pot observa în siguranță.

Pe lângă faptul că este un loc perfect de relaxare și un obiectiv turistic de neratat, Reptiland se poate transforma într-o aventură educațională de neegalat pentru întreaga familie. Aici puteți să descoperiți informații interesante despre modul de viață al reptilelor și rolul plantelor în ecosistem. Personalul calificat și prietenos este întotdeauna pregătit să răspundă întrebărilor voastre și să vă ofere informații utile.

Reptiland oferă și cursuri unice pentru copii. Cu ajutorul studenților de la Facultatea de Medicină Veterinară pot învăța cum să își aleagă, dar și cum să-și îngrijească animalele de companie. Iar împreună cu designeri florali talentați, dar și cu profesori de biologie pasionați, vor putea participa la un cursuri interactive în care vor învăța tehnici și noțiuni despre pregătirea unui terariu.

Reptiland oferă o experiență de neuitat tuturor bucureștenilor care, la doi pași de casă, doresc să se deconecteze de la agitația urbană și să descopere frumusețea și diversitatea vietăților tropicale. Dar și pentru oricine este în trecere prin București. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui spațiu unic și captivant de recreere și învățare interactivă, nu ratați această destinație – Reptiland!

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here