Home America de Nord Raiul ascuns din Mexic

Raiul ascuns din Mexic

79
0

Mexic este o țară absolut extraordinară, mult subestimată din punct de vedere turistic, poate și pentru că este oarecum foarte îndepărtată de Europa, având și o alură de țară mai sălbatică în care criminalitatea este la ea acasă. Cu toate acestea, cei care se încumetă să viziteze această țară pot avea parte de experiențe absolut incredibile, în această țară existând atracții turistice care par fi efectiv desprinse din Rai. Iată câteva dintre aceste atracții.

  1. Laguna Media Luna

Dacă ai răbdare să mergi două ore jumătate la est de orașul San Luis, poți să te scufunzi în laguna Media Luna (30.5 metri). Bineînțeles, cu condiția să fii un scufundător cu foarte multă experiență. Culmea, una dintre cele mai frumoase locuri pentru scufundări se află la mai bine de 160 de kilometri de ocean, lângă orașul Rioverde.

În interiorul lagunei, 6 izvoare asigură o temperatură a apei constantă, de aproximativ 28 de grade Celsius, pe tot timpul anului. Aceste izvoare asigură o reciclare a apei o dată la 24 de ore, transformând laguna într-una extrem de clară indiferent de adâncime. Ca și faună avem țestoase, păsări și vegetație unică în lume.

  1. Puente de Dios

Aflat la o oră est de Rioverde, garantează câteva ore de explorare până să ai parte de o introducere serioasă. În românește, este Podul lui Dumnezeu și și-a primit numele după modul absolut incredibil cum a fost modelat de natură. Intrarea costă 5 dolari și ești întâmpinat de niște trepte care dau într-un inel de cascade.

  1. Sótano de las Huahuas

Situat la o oră de mers de Ciudad Valles (sud) îți permite să cobori într-un fel de crater uriaș. La baza peșterii este loc cât pentru un teren de fotbal, iar în momentul în care ai coborât complet, ești deja la 460 de metri față de marginea de sus a craterului. Vizitatorii care doresc senzații mai intense pot să plătească niște bani extra să fie coborâți pe fundul craterului în rapel. Pereții din stâncă se întind de sus până jos așa că permit ancorarea cârligelor specifice rapelului.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here