Home Non Traveling Păr frumos cu Joico

Păr frumos cu Joico

4093
0
Păr frumos

Am revenit cu o nouă postare pe blog pentru că m-am decis să vă împărtășesc experiența mea foarte urâtă, apropo legată de păr. Având părul vopsit blond, la un moment dat, m-am decis să-mi cumpăr o vopsea dintr-un supermarket. Zis și făcut. Acasă, am rugat o prietenă să mă ajute cu aplicarea vopselei, însă ce credeți? După ce îmi aplicase vopseaua pe aproape jumătate de cap, mi-am dat seama că se vede cam albastru, deși pe cutie era blond. Bineînțeles, greșeală din fabrică mi s-a spus atunci când am mers să întreb la biroul de informații din magazinul respectiv ce s-a întâmplat de fapt cu vopseaua pe care am achiziționat-o.

Buun, greșeală din fabrică, însă eu am rămas cu aproape jumătate de cap blond și jumătate negru albăstrui. După o sesiune asiduă de plâns, am mers la salon și mi-am decolorat părul, iar toată procedura aceasta s-a întâmplat după două zile de când mi-am aplicat vopseaua, deci părul meu a suferit atunci un șoc pentru că mi se degradat extrem de tare și era lipsit de vitalitate. De la salon, mi s-au recomandat produsele profesionale pentru că își făceau treaba mult mai bine decât cele din comerț în ceea ce privește repararea.

Am început să caut tot felul de produse și am cerut diferite păreri, iar până la urmă am optat pentru șamponul pentru păr vopsit K-Pak Colour Therapy de la Joico și pentru un tratament tot de la Joico, mai exact un ulei reparator K-Pak Color Therapy Restorative Styling. Comanda mi-am făcut-o de pe Glemis.ro și am fost plăcut surprinsă de faptul că produsele mi-au venit destul de repede acasă, adică a doua zi deja le aveam. Frumos ambalate, m-am hotărât să merg direct în baie să le încerc pentru că eram destul de panicată de șocul pe care îl suferise părul meu în urma vopsirii, decolorării și iar vopsirii.

După mai multe săptămâni de utilizare mi-a plăcut ce am văzut pentru că părul meu începea să strălucească acum și nu mai arăta la fel de degradat. De aproximativ jumătate de an le folosesc și între timp mi-am comandat și balsamul de la Joico tot din aceeași gamă pentru că mi-a plăcut felul în care s-a comportat părul meu odată cu folosirea acestor produse. Șamponul curăță blând părul, restabilește pierderea aminoacizilor, mai ales în zonele în care firul de păr a fost foarte afectat, întărește părul și reduce ruperea cu aproximativ 60%. Pe lângă faptul că părul meu a devenit mult mai sănătos, culoarea s-a păstrat foarte bine. Despre ulei ce pot să vă spun, a fost o adevărată încântare că l-am descoperit pentru că mi-a hidratat foarte bine părul, de asemenea, restructurează firul de păr, se absoarbe imediat nu încarcă părul și lasă o senzație de mai mult volum. Mi-a plăcut până și ambalajul care este din plastic, extrem de practic și prevăzut cu o pompiță pentru o dozare optimă.

După atâtea laude aduse produselor de la Joico și părul meu arată foarte bine, trebuie să recunosc. Acum mi-am lăsat rădăcinile să-mi crească și mi-am făcut un balayage și pot spune că sunt foarte mulțumită de cum arată. Folosesc produsele în continuare și mi le comand tot de pe pentru că mie mi-au oferit fix acea îngrijire de care avea nevoie părul meu.

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here