Home Editorial DETII UN MAGAZIN DE CARTIER? IATA CUM POTI AVEA CLIENTI MAI MULTUMITI...

DETII UN MAGAZIN DE CARTIER? IATA CUM POTI AVEA CLIENTI MAI MULTUMITI FOLOSIND CASIER TOTAL

443
0

Magazinele de cartier din România duc lupte grele pentru clientelă și adevărul este că se luptă cu niște entități comerciale imense (hipermarketuri) care prin politica prețului mai mic reușesc să atragă foarte mulți clienți. Din păcate pentru multă lume tot ce contează este prețul, nu mai pun la socoteală timpul pe care-l petrec pe drum, benzina arsă, timpul pe care-l stau la coadă pentru scanarea produselor și așa mai departe.

Magazinele de cartier din România trebuie să-și regândească strategiile dacă vor să scape de un faliment lent și sigur, la care din păcate în ultimii ani nu contribuie doar hipermarketurile, ci și miile de supermarketuri Profi, Penny, Carrefour, Lidl, care din pricina dimensiunilor reduse au reușit să se înmulțească printre blocuri precum ciupercile după ploaie. Una dintre strategiile care funcționează pentru magazinele de cartier este orientarea spre alte nevoi ale clienților, nevoi care nu implică neapărat achiziția de tutun, alcool, alimente sau detergenți.

Aplicația Casier Total spre exemplu este una dintre modalitățile de a oferi clienților servicii suplimentare de care aceștia au nevoie ca de aer, iar odată intrați în magazin cu siguranță mulți dintre ei vor cumpăra și alte lucruri.

Ce fel de servicii sunt disponibile prin aplicația Casier Total

  1. Încasare facturi la utilități – un serviciu mai mult decât util în cadrul comunităților locale. Seniorii sunt cei care se vor bucura cel mai mult de acest serviciu întrucât o să îi salveze de drumuri mult mai lungi. Mulți sunt învățați să se ducă să achite facturile la utilități pe la bănci sau pe la Poștă, entități comerciale mult mai incomode față de magazinul de cartier de la colțul blocului. Acest serviciu garantează creșterea numărului de clienți pentru orice magazin de cartier pentru că reușește să rezolve o problemă și efectiv să ajute comunitatea locală.
  2. Achiziție Roviniete – un serviciu foarte important pentru cei care și-au făcut un obicei să uite să cumpere rovinieta atunci când ies din localitate. Din păcate se întâmplă destul de des ca lumea să uite de rovinietă, nu este neapărat rea voință. Rovinieta pentru autoturisme se poate cumpăra pe 7 zile contra sumei de 15 RON, nu este scumpă însă din păcate, într-o societate în care se trăiește greu iar oamenii sunt cu gândul la problemele de zi cu zi, se întâmplă să se uite de roviniete iar amenzile pentru lipsa ei sunt destul de mari, urcă până la 550 RON conform L241 din 2022.
  3. Reîncărcare electronică – nimic nu e mai urât decât să rămâi fără credit pe telefon, să-ți expire beneficiile la cartela PrePay și să nu ai bani pe card, să ai doar cash în casă. Ești nevoit evident să te duci în oraș să cumperi o încărcare electronică de la cel mai apropiat punct de lucru al operatorului de telefonie mobilă de care aparții. Ei bine, prin intermediul aplicației Casier Total se pot comercializa încărcări electronice pentru Orange, Vodafone sau Telekom chiar în magazinele de cartier. Oricine s-ar bucura să poată cumpăra tot ce are nevoie de la colțul blocului, fără să mai fie nevoit să se ducă în oraș distanțe mari, să piardă și o grămadă de timp.
  4. Încasare Rate Bănci – există foarte mulți cetățeni care deși au credite luate de la bănci, preferă să meargă lună de lună să plătească ratele la sediile acestora, de unde să li se elibereze chitanța aferentă. Nu au încredere în online sau pur și simplu așa au fost învățați de mici: orice ban dai, să ai chitanța în mână, ceea ce nu este deloc ceva greșit ținând cont în ce fel de țară trăim. Nu puțini au fost cei care s-au trezit că sunt puși de bănci să plătească unele rate de două ori, din cauza unei erori de sistem. Chitanța în acel caz fiind absolut salvatoare.

Ei bine, chitanța oferită de aplicația Casier Total este la fel de valabilă precum chitanța oferită de bancă așa că acest serviciu ar ajuta foarte multă lume, mulți cetățeni ar deveni clienți fideli ai magazinului întrucât lunar ar avea rate la bănci de plătit, și după cum spuneam mai devreme, marea majoritate a celor care intră într-un magazin de cartier pentru a achita o factură sau o rată la bancă, mai cumpără și alte lucruri necesare pentru acasă.

Aplicația Casier Total are numai avantaje pentru toată lumea. Este gratuit de utilizat pentru magazine și nu necesită nicio investiție. Costul de achiziție este zero la fel ca și costul de instalare. Partea cea mai bună este faptul că reușește să genereze profit și în mod direct, la fiecare operațiune înregistrată în magazin prin intermediul Casier Total, comerciantul primește un comision care la final de lună reușește să se transforme într-un profit frumos.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here