Se întâmplă deseori să avem nevoie de un scaun, două, poate chiar un set pentru bucătărie. Oamenii mai renovează, scaunele se mai rup, etc. Nevoie este întotdeauna dar întrebarea pe care o adresez eu este: de ce-i mai convenabil să cumperi scaune online decât din magazinele din oraș?

Eu la concluzia asta am ajuns, că mediul online este mult mai ok pentru asemenea cumpărături și am și 5 argumente cu ajutorul cărora pot să susțin această afirmație.

5 motive să cauți scaune online în momentul în care ai nevoie de așa ceva

  1. În mediul online există mult mai multă diversitate. Cei care s-au dus pe la magazinele din oraș, inclusiv cele de bricolaj au observat probabil că sunt expuse doar 3-4 modele de scaune de birou, 3-4 modele de scaune pentru bucătărie, și cam atât. Din păcate nu ai de unde să alegi. Magazinele online mai ales cele de specialitate precum scauneonline.ro au zeci de modele, sute de modele de scaune.
  2. În mediul online prețurile sunt mult mai mici. De ce să plătești cu 70-80 de lei mai mult pentru un scaun directorial? Să luăm acest exemplu, al scaunului directorial… Prețurile din online sunt mai mici decât cele din magazinele reale pentru că lăcomia patronilor e mai mică iar mentalitatea este alta.
  3. În mediul online ai de-a face cu angajați serioși. De fiecare dată când am mers la un magazin de bricolaj am fost nemulțumit de atitudinea sfidătoare a angajaților. Abia reușești să urnești pe cineva să vină să-ți aducă din depozit ce ai nevoie. Mai că se supără dacă le ceri ceva.
  4. În mediul online pierzi mai puțin timp cu căutarea. Una e să bântui precum fantoma Casper prin oraș în căutare de scaune, de la un magazin la altul și alta e să stai la birou să cauți pe internet.
  5. În mediul online calitatea este superioară. Nu știu de unde aduc magazinele din oraș scaune, dar am observat că modelele expuse au deja defecte. Oare toate sunt așa? Ei bine, magazinele online au grijă de calitate pentru că există grijă față de client.scaun
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here