Home Africa 4 regiuni din Kenya pentru amatorii de viață sălbatică

4 regiuni din Kenya pentru amatorii de viață sălbatică

1731
0

Kenya este o țară incredibilă pentru cei care doresc să ia contact cu viața cu adevărat sălbatică. Există câteva regiuni însă care promit o experiență de calitate, care aduc în prim plan viața sălbatică așa cum n-ați mai cunoscut-o vreodată. Kenya este singura țară în care se găsesc și lei, și leoparzi, și rinoceri li elefanți și bivoli africani și antilope bongo, etc. Diversitatea este foarte mare.

4 regiuni din Kenya pentru amatorii de viață sălbatică

Regiunea Nairobi – Nairobi este unul dintre orașele africane care se bucură de o rată de dezvoltare fantastică. Cum ieși din oraș dai de viața sălbatică după care ai venit. Ai la dispoziție Parcul Național Nairobi, David Sheldrick Wildlife Trust, Giraffe Manor, și multe altele.

Regiunea Rift Valley – aici se află câteva rezervații naturale de renume, precum: Masai Mara, Amboseli National Park, Lake Nakuru National Park, Hell’s Gate National Park.

Regiunea de coastă – se întinde de-a lungul Oceanului Indian și dispune de o biodiversitate marină ieșită din comun. Puteți să vă aventurați în Watamu National Marine Park, Tsavo National Park East, Sentrim Tsavo East și multe alte distracții aflate pe această fâșie de coastă.

Regiunea Mt. Kenya – se află în Kenya centrală, în această regiune puteți lua contact cu cele mai rare animale din întreaga Africa. Aberdare National Park vă stă la dispoziție pentru explorare, alături de Mount Kenya Wildlife Conservancy, Lewa Wildlife Conservancy, și Rhino Watch Safari Lodge.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here