Home Editorial Work and Travel SUA – o soluție perfectă pentru studenții care vor...

Work and Travel SUA – o soluție perfectă pentru studenții care vor să vadă Statele Unite

1816
0
work and travel

Conceptul Work And Travel nu este chiar nou în România, se practică de ani buni și există câteva motive importante pentru care nu a devenit ceva mainstream. În primul rând, pentru a putea participa la un asemenea program, trebuie să fii student, masterand sau doctorand.

În al doilea rând, trebuie să fii dispus să și muncești în cele 3 luni cât ține vacanța universitară. Probabil de-asta Work And Travel SUA nu a devenit mainstream în România, pentru că implică muncă, și nu toți studenții sunt dispuși să meargă în State ca să lucreze în industria hotelieră, în firme de curățenie, prin restaurante sau parcuri de distracții.

Totuși, pentru studenții care vor să vadă această minunată țară și sunt dispuși să pună osul la treabă, Work And Travel în America este un program excelent. Ai șansele să vezi America, să locuiești în acea țară suficient de mult cât să simți un pic din mentalitatea acelor locuri și, dacă ești un om econom, vii acasă la terminarea programului cu ceva dolari în buzunar pentru că joburile pe care le vei face acolo sunt remunerate normal, ca pentru orice alt american.

Se poate pleca prin StudentsExperience, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți în program prin intermediul lor și să aveți ceva bani în buzunar pentru drum și pentru perioada până când luați primii bani în SUA.

Work And Travel este o soluție foarte bună pentru a vizita pe timp îndelungat Statele Unite iar la final, după cele trei luni, mai primești o lună viză pentru a putea vizita SUA în voie, dacă vei pune bani de-o parte de-a lungul celor 3 luni de program, nu vei avea problema. Mai ales dacă alegi să lucrezi la ceva hotel care oferă și masă și cazare gratis.

Acum, rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi dacă merită sau nu. Eu unul cred că acest tip de program este ceva ce trebuie făcut în tinerețe, în facultate, nu neapărat pentru bani ci pentru posibilitatea de a sta în SUA suficient de mult timp cât să-ți faci o idee foarte clară despre acel colț de lume.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here