Parisul este un oraș perfect dacă ești amator de turism. Sunt o mulțime de obiective pe care le poți vizita gratuit, dar și o mulțime de magazine interesante în care să toci banii pe care-i ai la tine. Vom încerca în cele ce urmează să facem o listă cu cele mai interesante magazine din Paris, listă care cu siguranță te va ajuta dacă ai de gând să mergi în Orașul Luminilor la cumpărături.

Unde poți face cumpărături de senzație la Paris?

Le Marais – un cartier pavat cu piatră cubică ce are un aer aparte. Dacă ajungi la Paris, fă cumva și vino în acest cartier plin ochi cu magazine și buticuri în care să toci bani.

Galeries Lafayette Haussmann – această galerie este un fel de răspuns pentru galeria Harrod de la Londra. Cred că ai putea petrece 2 zile aici fără să vezi toate magazinele din incintă.

Champs-Elysees – celebrul bulevard din Paris nu este doar un punct de întâlnire pentru romantici, este și un loc plin de magazine în care să toci banii. Și prețurile sunt pe măsură însă. Chanel, Louis Vuitton, Zara, H&M sunt doar câteva dintre magazinele extraordinare de aici.

Avenue Montaigne – la doar o aruncare de băț de Champs-Elysees, această stradă este numărul 1 în Paris din punct de vedere fashion. Hermès, Céline și  Prada deschid festinul la shopping aici.

Le Bon Marche Rive Gauche – un magazin general, imens, în care din nou ai putea petrece un concediu întreg. Este recomandat celor cărora le place turismul culinar.

Shakespeare and Company Bookstore – deși românii nu prea citesc, avem în listă și un magazin de cărți. Poate veți trece râul de la Notre Dame și vă vine cheful de citit.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here