Când spui City Break spui bineînțeles maxim 2 zile. Ca să te simți bine într-o escapadă de 2 zile trebuie să te asiguri că nu vei avea probleme legate de organizare. Vom discuta în cele ce urmează despre cum trebuie pregătit un City Break astfel încât să nu fie probleme, să te simți minunat și să te întorci după 2 zile cu bateriile încărcate și cu un zâmbet mare pe figură.

Sfaturi pentru City Break

  1. Alege o destinație în care ai ce vedea. Există multe oferte de City Break pe internet dar ideal ar fi să alegeți o destinație care să fie pe gusturile voastre. Dacă-ți plac orașele medievale de exemplu, trebuie să mergi în Viena, Praga, Croația, nu are rost să te duc la Paris sau Londra, vei fi dezamăgit.
  2. Alege un hotel cât mai aproape de obiectivele turistice interesante. Chiar dacă va fi mai scump, vei putea să mergi pe jos și să vizitezi tot ce ai nevoie, fără să mai dai bani pe taxi sau pe transportul public. Dacă o vei face, vei vedea că prețurile sunt mult mai mari față de România.
  3. Alege un oraș apropiat. Să călătorești ore întregi cu avionul sau de la aeroport către oraș, nu este chiar o satisfacție. Este obositor și enervant. Caută destinații apropiate de tine care să aibă aeroporturile cât mai apropiate de hotelul în care te-ai cazat.
  4. Fii atent la buget. Dacă alegi să mergi la Londra de exemplu, trebuie să știi că acolo totul este foarte scump. Dacă nu stai prea bine cu banii de buzunar, mai bine te orientezi către Praga, Budapesta sau chiar Viena.
  5. Alcătuiește itinerariul înainte de a pleca. Trebuie să petreci câteva ore bune înainte să pleci pentru a pune pe hârtie atracțiile principale pe care vrei să le vizitezi odată ce avionul a aterizat. Dacă vei face asta abia când ajungi acolo, o să pierzi o grămadă de timp cu orientarea.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here