Litoralul românesc s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani, pe măsură turismul internațional a luat oarecum amploare. Deși stațiuni precum Mamaia, Costinești, Vama Veche sau Mangalia erau destul de recunoscute la nivel internațional încă de pe vremea lui Ceaușescu, în prezent se bucură de și mai multă popularitate din pricina statutului de țară mai puțin populară a României, în cadrul UE.

Vin foarte mulți turiști străini de curiozitate și descoperă faptul că litoralul Românesc are aproape același standarde de calitate precum alte stațiuni celebre din Europa și din lume. Acest fapt transformă litoralul românesc într-o oportunitate foarte bună de investiție pentru cei care se gândesc să pornească un business hotelier în regiune dar și un semnal de alarmă pentru cei care se gândesc de ceva vreme să investească într-o casă de vacanță în această regiune. Devenind tot mai popular, litoralul românesc devine interesant de cumpărat și pentru străini, nu doar pentru români. Sectorul vilelor de lux prezintă de asemenea interes crescut în această regiune care nu diferă cu aproape nimic față de străinătate.

Santa Maria Bay Residence – vile de lux pe litoralul Mării Negre

Santa Maria Bay Residence aduce în prim plan vile de lux pe litoralul Mării Negre din România cu suprafețe cuprinse între 320 și 430 metri pătrați. Zona exactă în care acestea sunt amplasate se numește Faleza Nord și este direct accesibilă din Constanța, via Bulevardul Mamaia. Aceste vile aduc în prim plan nu doar traiul de lux, aduc în prim plan și priveliști de lux, poziționare de lux pe litoralul românesc.

Santa Maria Bay Residence aduce în prim plan trei tipuri de vile, construite cu mult bun gust. Este un aspect foarte important pentru că majoritatea imobilelor catalogate drept „de lux” tind să capete aspect de kitsch. Haideți să facem o scurtă caracterizare a acestora, să vedem prin ce anume se deosebesc și mai ales cui anume se potrivesc ele, în funcție de suprafața construită și de poziționare.

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP A

Are o suprafață construită de 430 metri pătrați și este ce mai mare din întregul ansamblu rezidențial. Cei 430 de metri pătrați sunt împărțiți pe 3 nivele: parter, etajul 1 și mansardă. Parterul conține un birou, bucătăria, salonul de servit masa, living-ul, spălătoria și baia pentru oaspeți. La etaj sunt 3 dormitoare cu baie proprie iar la mansardă întâlnim configurat un apartament complet. Acest tip de imobil se adresează în special familiilor foarte numeroase ori celor care obișnuiesc să petreacă concedii luxoase pe litoral alături de foarte mulți prieteni.

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP A

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP B

Are o suprafață construită de 320 metri pătrați și nu diferă foarte mult de Vila TIP A, ca și compartimentare. Vila TIP B se adresează familiilor mai puțin numeroase. La parter avem sufrageria pentru servit masa, bucătăria, spălătoria, o baie pentru oaspeți și o verandă închisă. La etaj avem 2 dormitoare iar mansarda  prezintă din nou un apartament cu dormitor, baie, bucătărie, living și sufragerie pentru servit masa.

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP B

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP C

Are aceeași suprafață precum Vila TIP B, respectiv 320 metri pătrați. Parterul este compus dintr-un hol spațios, o cameră de tip sufragerie pentru servit masa, o bucătărie, spălătorie, o baie pentru oaspeți și o verandă închisă. Etajul este compus din două dormitoare cu băi private, dressing individual și terasă iar mansarda reprezintă un apartament cu dormitor, baie, bucătărie, living și sufragerie.

Santa Maria Bay Residence – Vila TIP C

Mai multe detalii despre acest complex rezidențial cu vile de lux pe litoralul Mării Negre puteți găsi pe santamariabay.ro. De asemenea, aceste vile sunt disponibile și pentru închiriere, ar fi o idee destul de bună să le închiriați o vară pentru ca apoi să vă lămuriți dacă merită sau nu investiția. Veți vedea exact nivelul de calitate al constricției, veți lua contact cu zona în care se află amplasate. Sunt sigur că vă veți îndrăgosti iremediabil de aceste zone și veți decide să faceți ulterior investiția decisivă.

Santa Maria Bay Residence – LOCAȚIE

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here