Home Editorial Pariuri sportive online VS pariuri sportive normale

Pariuri sportive online VS pariuri sportive normale

1537
0
Pariuri sportive

De ceva vreme am observat că există o oarecare rivalitate între casele de pariuri sportive din oraș, și casele de pariuri sportive online. Nu, nu este genul acela de rivalitate comercială întrucât, evident, cele din online aparțin acelorași companii care dețin agențiile din oraș, este o rivalitate între jucători, între cei care preferă una dintre variante. Adevărul este că atât agențiile de pariuri sportive online, cât și cele din oraș au avantaje și dezavantaje.

În cele ce urmează vom discuta despre aceste avantaje și dezavantaje și la final aștept comentariile voastre, sunt curios ce fel de variantă preferați voi. Sunteți fideli pariurilor online sau frecventați case de pariuri din oraș?

Pariuri sportive normale – avantaje și dezavantaje

Când spunem pariuri sportive normale ne referim evident la pariurile sportive jucate la agențiile din oraș. Dacă o să intrați într-o astfel de incintă pe seară veți vedea că sunt pline. Probabil cei care se duc la cumpărători, ori ies de la serviciu, se abat de la traseu pentru a plasa un bilet. Acesta ar fi primul avantaj al agențiilor de pariuri sportive din oraș: sunt peste tot. Nu trebuie să îți ocupi timpul acasă cu ele. De fapt, foarte mulți dintre cei care joacă la pariuri sportive din oraș aleg acest mod întrucât sunt familiști convinși, timpul petrecut acasă este strict pentru familie.

De asemenea, pariurile sportive jucate de la agenție pot să fie și în avantajul celor care nu prea „au voie” să joace. Rudele, nevestele au o problemă cu pariurile sportive? Nu-i problemă, când te duci să iei pâine poți poposi 5 minute într-o agenție să faci un bilet. Rămâne micul tău secret. Există din păcate familii în care nu se acceptă pariurile sportive, din motive greu de înțeles. Nu sunt jocuri de noroc atât timp cât au la bază informația iar pentru a plasa un bilet sunt suficienți chiar și 2 lei. Nu văd unde ar putea să fie problema. În acest caz agențiile din oraș sunt salutare.

Ca și dezavantaje, cel puțin pentru unii, pot fi aglomerația și gălăgia. Nu toată lumea dorește să stea în aglomerație sau în gălăgie atunci când concepe un bilet la pariuri sportive. Pentru cele mai bune rezultate este evident nevoie de liniște și de concentrare, cel puțin pentru cei care au transformat aceste pariuri sportive într-o sursă constantă de venit. Pentru ei, cel mai bine este să stea acasă și să-și facă biletele în liniște. În plus, de acasă pot plasa biletele direct online, nu trebuie să mai piardă timpul pe la cozi, prin agențiile de pariuri sportive din oraș.

Pariuri sportive online – avantaje și dezavantaje

Cel mai mare avantaj pentru aceste pariuri sportive online îl reprezintă libertatea de a compune și plasa un bilet din confortul casei tale. Nu trebuie să mai pleci de acasă, nu trebuie să mai iei contact cu casele de pariuri din oraș care sunt mereu gălăgioase, mereu aglomerate. În plus, făcând biletul online, ai mai multă libertate în ceea ce privește documentarea. Poți să iei date și de pe site-uri renumite de ponturi care s-au obișnuit să furnizeze servicii de tip „pariul zilei”. Ar fi greu să faci atâta muncă de pe telefon, dintr-o agenție gălăgioasă, de pe un scaun incomod.

Un alt avantaj al pariurilor sportive online constă în diversitatea modurilor de joc. Online ai posibilitatea să plasezi pariuri sportive și în timpul meciurilor, astfel încât șansele de câștig să fie mult mai mari. De fapt, acesta este unul dintre modurile prin care cei care dispun de capital foarte mare, reușesc să scoată bani frumoși din pariuri sportive online, speculează ultimele 10 minute din joc și chiar dacă este foarte mică cota, au parte de câștiguri bune. Mulți pot chiar să combine acest tip de eveniment cu biletul zilei și astfel pot să-și dubleze câștigurile.

Cum va evolua oare societatea pe viitor? Spre pariuri sportive clasice sau online?

Acestea sunt cele mai importante avantaje și dezavantaje pentru pariurile sportive jucate de acasă și pariurile sportive jucate din oraș. Până la urmă, rămâne la aprecierea fiecăruia, fiecare alege varianta care-i convine cel mai mult, în funcție evident de împrejurările din viața personală. Nu este greșită niciuna dintre cele două variante, iar pe viitor se preconizează faptul că din pricina confortului, tot mai multă lume va începe să opteze pentru plasarea de pariuri sportive online. Sunt la îndemână și pe măsură ce mentalitatea colectivă se va schimba, vor fi privite altfel și de către cei care astăzi le încadrează în categoria jocurilor de noroc. Dacă există responsabilitate nu există pericol.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here