Home SUA „Orașul Păcatelor” – aventuri în Las Vegas

„Orașul Păcatelor” – aventuri în Las Vegas

0

Las Vegas este un oraș care deși și-a făcut un renume pe jocuri de noroc, în realitate cei care au fost măcar o dată în vizită aici vor confirma faptul că există mult mai multă viață și dincolo de cazinouri. De fapt, anual, 40 de milioane de oameni vizitează Las Vegas și e clar că nu toți sunt mari amatori de jocuri de noroc.

În centrul acestui oraș, numit și Old Strip, se află cel mai vibrant cartier, cel mai plin de viață în care veți lua contact la tot pasul cu conceptul de distracție. Zona dintre Stratosferă și Autostrada 95 este locul în care s-a dezvoltat de-a lungul timpului „Orașul Păcatelor”. Iată câteva atracții din Las Vegas pe care trebuie neapărat să le vedeți odată ajunși la în acest colț de lume.

Turnul Stratosphere – 350 de metri înălțime, este cu siguranță una dintre cele mai frumoase atracții din SUA, reușind să ofere priveliști incredibile asupra orașului.

SlotZilla Zipline Las Vegas – o tiroliană care coboară 550 de metri de-a lungul Fremont Street Experience  aduce în prim plan o experiență mai mult decât minunată.

Las Vegas Downtown Art and History Group Walking Tour – odată ajunși în Orașul Păcatelor, veți putea să vă alăturați unor grupuri pentru a putea afla mai multe despre istoria acestei metropole.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version