Home SUA Los Angeles – unul dintre cele mai turistice orașe din SUA

Los Angeles – unul dintre cele mai turistice orașe din SUA

0

Los Angeles este de departe unul dintre cele mai celebre orașe din lume din punct de vedere turistic. Situat la marginea de Vest a Statelor Unite, reușește să surprindă prin atmosfera de vară continuă, prin plajele pe care le deține întrucât avem de-a face cu un oraș lipit de Oceanul Pacific. Atracții turistice sunt multe în Los Angeles, însă în cele ce urmează le vom scoate în evidență pe cele mai importante dintre acestea.

Atracții turistice Los Angeles

  1. Universal Studios Hollywood – pregătește-te pentru o experiență „ca la Hollywood”. Aici poți să te bucuri o zi întreagă de entertainment extraordinar, de la parcuri tematice până la studiouri în care chiar se filmează ori s-au filmat capodopere cinematografice. Universal Studios este genul de atracție turistică destinată întregii familii.
  2. Griffith Observatory – un observator public din LA, a apărut în multe filme precum Rebel Without a Cause sau La La Land. Construit pe Muntele Hollywood, Observatorul Griffin oferă niște imagini incredibile asupra orașului mai ales la apus. Înăuntru găsim un planetariu, expoziții diverse, telescoape care pot fi folosite gratuit de turiști și multe altele.
  3. The Getty Center – artă de primă clasă îmbinată cu niște grădini extraordinare. Totul duce către o relaxare totală. Există aici picturi marca Van Gogh, Monet sau Cezanne. Poți de asemenea să te bucuri de priveliști minunate asupra orașului prin intermediul grădinii Cactus. Există de asemenea și restaurante dacă vi se face foame.
  4. Battleship USS Iowa Museum – nava a participat la diverse războaie, în cel de-Al Doilea Război Mondial și Koreea și a fost un pion de bază în timpul Războiului Rece. Astăzi ea reprezintă o piesă remarcabilă a orașului și este considerată cel mai interesant muzeu pentru familii din regiune. De asemenea, aici s-au turnat și multe filme devenite celebre.
  5. Petersen Automotive Museum – acest muzeu este considerat drept cel mai bun muzeu auto din lume. Este dedicat explorării și prezentării de automobile, și turiștii pot înțelege aici care a fost impactul automobilului asupra lumii. Muzeul însumează 25 de galerii în cadrul cărora sunt adunate peste 350 de autovehicule.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version