Home Destinatii Ieftine Washington DC – Ce putem vizita simplu și rapid?

Washington DC – Ce putem vizita simplu și rapid?

0

Washington DC, locul de unde practic se conduce America. Aceasta este capitala celui mai puternic stat din lume la ora actuală și, evident, sunt foarte multe atracții turistice de vizitat în cazul în care vă hotărâți să vă faceți bagaje, să obțineți viza turistică și evident să zburați peste ocean pentru a vă bucura de „Visul American”.

Washington DC – Ce putem vizita simplu și rapid?

  1. Memorialul Lincoln – Memorialul făcut în stil grecesc se află la capătul in vest al National Mall și este locul din care s-au ținut multe discursuri politice de-a lungul istoriei. Este un loc al democrației și al onoarei.
  2. Smithsonian National Museum of Natural History – tot în cadrul National Mall, acest muzeu de istorie naturală a luat ființă în anul 1910 și conține cele mai scumpe exponate de specimene istorice și artefacte umane, inclusiv scheleți de dinozauri și unelte folosite de omul primitiv.
  3. National Air and Space Museum – aici se află cea mai mare colecție de avioane și navete spațiale din lume la ora actuală. Există metode de a vizita și gratuit muzeul, dar pentru acest lucru trebuie să vizitați site-ul.
  4. National Gallery of Art – muzeul național de artă conține peste 141,000 de exponate în special artă din vest, exponate care datează din Evul Mediu până în prezent. Este un muzeu absolut gratuit de vizitat.
  5. United States Holocaust Memorial Museum – un memorial viu al Holocaustului, inspiră cetățenii și conducătorii să prevină genocidul și să promoveze demnitatea umană. Muzeul este deschis 7 zile pe săptămână. Sunt necesare bilete pentru a intra dar se pot obține destul de ușor în mod gratuit de pe site-ul muzeului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version