O vacanță în Thailanda nu-i lucru mărunt. De fapt, aceste concedii sunt unele dintre cele mai costisitoare pentru că discutăm despre o destinație exotică iar în cele ce urmează veți vedea două localități mai mult decât impresionante din Thailanda între care poți alege atunci când ți s-a făcut de valiză. Va fi o decizie dificilă pentru că întreaga țară este fantastică dar în cele ce urmează ne vom axa asupra două locații renumite, Krabi și Pattaya.

Krabi sau Pattaya? Care este destinația perfectă pentru un concediu în Thailanda?

Krabi

Localitatea Krabi este situat pe coasta de vest a sudului Thailandei, în locul unde râul Krabi revarsă în golful Phang Nga. În 2010, orașul avea o pululație de 52.000 de locuitori și este unul dintre cele mai importante centre turistice din Thailanda. Se află la 783 de kilometri de capitala Bangkok.

Atracții turistice Krabi

Dacă alegi această localitate drept destinație pentru concediul tău de vară, trebuie să știi că este genul acela de locație în care poți petrece și o lună fără să te plictisești. Găsești oferte către această localitate pe ikaturism.ro dacă te întrebi de unde poți comanda o asemenea escapadă. Iată care sunt cele mai importante atracții turistice din Krabi.

Wat Tham Suea – Este un complex de temple ce servește nu doar ca scop religios pentru călugări, dar este și un labirint cu peșteri naturale.

PhraNang – Una dintre cele mai frumoase plaje din Thailanda și cu toate că nu se ajunge destul de simplu la ea, pare de poveste, peisajul pare de-a dreptul ireal.

Phi Phi – Un complex de insule la care se ajunge evident cu bărcuța. Aici, dai de plaje incredibile, viață de noapte, resorturi care mai de care mai exotice.

Pattaya

Localitatea Pattaya se află pe coasta de est a golfului Thailanda la aproximativ 100 de kilometri sud-est de Bangkok. Așadar, dacă vreți să vizitați și capitala acestei țări, Pattaya ar fi o alegere mult mai potrivită. De precizat că orașul Pattaya se autoguvernează, și că are în acest moment peste 100.000 de locuitori în zona metropolitană, cu aproape 1 milion dacă adunăm și împrejurimile.

Atracții turistice Pattaya

Prasat Sut Ja-Tum – sau pe scurt tradus Sanctuarul Adevărului. Se află la 20 de minute de oraș. De precizat că nu se poate intra dacă ținuta nu este una serioasă.

Grădina botanică Nong Nooch – cred că este una dintre principalele atracții din Pattaya. Aici veți avea parte și de grădini cu animale (sculptate), nu doar cu plante. Este jumătate botanică jumătate zoo, nu?

Parcul acvatic Ramayana – cel mai mare parc acvatic din Thailanda, cu lacuri, insule și coline verzi. De asemenea, există foarte multe distracții special create pentru copii.

Ferma de crocodili – locul perfect în care puteți vedea crocodili adevărați, dresură de crocodili sau pur și simplu spectacole geniale cu aceste animale aflate în prim plan.

Mini Siam și Mini Europa – pur și simplu vezi clădiri istorice în miniatură. Este o atracție turistică unică în lume care merită cel puțin o vizită.

Parcul tematic Cartoon Network – după cum spuneam mai sus, există multe distracții special create pentru copii iar acest parc este unul dintre ele.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here