Să lăsăm la o parte frigul canadian. Din moment ce-ți place iarna, bănuiesc că n-ai o problemă prea mare cu frigul, nu? Există oameni cărora le place acest anotimp și nu puțini. Ei bine, dacă este și cazul tău, astăzi vom discuta despre ținutul Alberta din Canada, o destinație perfectă pentru amatorii de iarnă. Haideți să vedem ce are Alberta din Canada atât de special încât să atragă atât de multă lume?

Îți place iarna? Iată de ce Alberta, Canada este o destinație perfectă pentru tine

  1. Se schiază foarte mult – aici se află cea mai mare stațiune de schi din America de Nord (Lake Louise Ski Resort). Sunt peste 4000 de acri de pârtii, suficient cât să se simți excelent. Dacă-ți place iarna îți palce probabil și schiatul sau datul cu placa.
  2. Aici își fac veacul olimpicii – la WinSport’s Canada Olympic Park, locul în care se desfășoară Jocurile Olimpice de Iarnă. Te poți antrena cu sportivi de top canadieni.
  3. Se fac drumeții incredibile – este vorba despre canioanele Maligne și Johnston. Canionul Maligne este de-a dreptul incredibil, există niște râpe acolo de 50 de metri. Peisajele sunt incredibile. Canionul Johnston se remarcă prin râuri repezi și crevase în munți, dar și cascade.
  4. Poți să vezi întreaga lume, de sus – prin intermediul Banff Gondola bineînțeles. După ce explorezi crevasele din munții canadieni, poți să-i vezi și de sus. Banff Gondola te duce sus, pe un vârf al muntelui Sulphur (2200 m altitudine). De aici, priveliștile sunt incredibile.
  5. Poți explora Palatul Înghețat (Ice Castles of Edmonton) – în fiecare iarnă, poveștile cu prinți și zâne prind viață la atracția turistică Ice Castles din Edmonton. Este un parc de distracții pe care copiii cu siguranță îl vor îndrăgi, și nu numai. Aici vor fi prezente sculpturi din gheață ale unor artiști celebri care vă vor uimi pur și simplu.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here