S-a creat un oarecare trend conform căruia, tot ce-i românesc e aiurea, tot ce-i străin e bun. Inclusiv atunci când vine vorba despre petrecerea vacanțelor. Foarte multă lume fuge din țară ca de ciumă, doar din pricina prejudecăților, fără să fi încercat vreodată un concediu pe litoralul românesc. Din punctul meu de vedere, există foarte multe motive pentru care ar trebui să petrecem vacanța de vară pe litoralul românesc, pe lângă celebrul clișeu conform căruia „susținem economia României”.

Există motive să alegem anul acestea litoralul românesc?

  1. Prețurile mai mici – nu știu ce fel de calcule își fac unii atunci când spun că-n străinătate este mai scump decât la noi, căci dacă pui la socoteală cât cheltui pe drum până în străinătate și înapoi, nu prea dă o sumă favorabilă deloc. Chiar în cazul în care prețurile sunt la nivel de străinătate, prin faptul că tu cheltui mai puțini bani cu transportul, ieși mai ok per total cu concediul.
  2. Distanța favorabilă – e ok și la mare în străinătate dar până-ți urci familia în mașină și ajungi, până te întorci de acolo, mai trec 2-3 zile din concediu. Pe litoralul românesc ajungi în maxim 12 ore din orice colț al țării cu mașina. Cu trenul știu că e mai dificil.
  3. Condițiile de cazare – în ultimii ani hotelierii au început să înțeleagă faptul că trebuie să mai și investească în hoteluri, nu doar să ceară bani pentru paturi. Hotelurile serioase sunt destul de ok și pot fi accesate destul de ieftin de oricine prin early booking.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here