Pasiunea pentru sporturile de iarnă nu se vindecă, nu se tratează. În momentul în care apuci să prinzi gustul libertății pe care o pârtie de ski ți-l poate oferi, vei dori în fiecare iarnă să te bucuri de această mică plăcere. Pentru că în România există o mare problemă cu timpul liber, cred că cei care sunt pasionați de ski pot să se bucure de libertate cel mai bine în timpul concediului de iarnă.

Este una dintre puține ocazii de a merge la ski și de a fi alături de familie în același timp, fără să fii nevoit să-ți iei zile libere în plus de la serviciu. Și pentru că mai mult ca sigur contează și prețul unui asemenea concediu, vom vedea în cele ce urmează care este cea mai ieftină destinație de concediu care include pârtii de ski, din Europa bineînțeles. Și nu, culmea, nu discutăm despre România.

Un concediu la Ski în Bulgaria

Prietenii noștri bulgari ne-au luat-o înainte destul de serios în ultimii ani în ceea ce privește turismul. Aceștia au reușit cu brio să transforme stațiunile turistice de iarnă în destinații perfecte pentru amatorii de ski. Au pârtii de zeci de kilometri iar prețurile sunt mult, mult sub România, Austria, Germania sau Elveția. Până la urmă interesul tău este să schiezi cât mai ieftin, în condiții cât mai bune, iar bulgarii se pricep de minune la a vinde asemenea servicii la un raport calitate-preț bun.

Stațiunea Bansko, de la 21 euro/noapte

Stațiunea Bansko din Bulgaria este de departe CEA MAI IEFTINĂ DESTINAȚIE DE CONCEDIU PENTRU PASIONAȚII DE SKI. Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 21 euro de persoană. Bansko se află la 160 de kilometri depărtare de capitala țării Sofia și din București faci aproximativ 520 de kilometri până aici, o distanță mult mai mică față de Germania sau Elveția.

Orașul Bansko se află la aproape 1000 de metri altitudine față de nivelul mării iar stațiunea destinată schiorilor urcă până la 2600 de metri. Trebuie precizat că această stațiune este deschisă între 15 decembrie și 15 mai. Lungimea totală a pârtiilor de ski este de atenție, 75 de kilometri. Mai trebuie precizat faptul că Bansko este cea mai mare stațiune ski Bulgaria.ski

3 motive pentru care Bansko este cea mai ieftină destinație de iarnă pentru amatorii de ski

  1. Prețurile pentru cazare sunt aproape modice, pornind de la 21 euro de persoană pe noapte. Nu știu în ce stațiune montană cu destinație de ski veți mai putea avea parte de asemenea tarife. E drept, nu este inclusă nici o masă dar să fim serioși, nimeni nu alege hotelul pentru masă.
  2. Stațiunea este aproape de București. Sunt doar 500 de kilometri până în oraș, iar ca să ajungi la pârtii nu trebuie decât să mergi jumătate de oră. Costurile cu drumul sunt mult mai mici, este un aspect pe care trebuie să-l luăm în calcul.
  3. Fiind aproape, ajungi mult mai odihnit. Una e să mergi cu mașina aproape 2000 de kilometri până în Franța sau Germania și alta este să mergi 520 de kilometri până în Bulgaria. Oboseala acumulată cu drumul, mai ales pe timp de iarnă poate să-ți strice tot concediul.

Dacă vă doriți un concediu ieftin la ski, aproape de România, Bulgaria este o destinație mai mult decât potrivită. Puteți verifica ofertele pentru sejururi aduse în prim plan de agenția Oltextur și evident, vă puteți bucura de un concediu de iarnă nemaipomenit.

 

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here