Home Editorial CUM OPTIMIZEZI SCADENTELE ROVINIETELOR IN CADRUL UNUI PARC AUTO DE MARI DIMENSIUNI

CUM OPTIMIZEZI SCADENTELE ROVINIETELOR IN CADRUL UNUI PARC AUTO DE MARI DIMENSIUNI

596
2

În momentul în care deții în administrare un parc auto de mari dimensiuni, fiecare cheltuială mică începe să conteze, fiecare detaliu legat de gestiune devine important și este în interesul tău direct să optimizezi absolut totul, de la proceduri până la automatizarea întregului proces de administrare. Dincolo de operațiunea de servisare / întreținere propriu-zisă a vehiculelor, una dintre cele mai mari griji pentru un administrator de parc auto este ROVINIETA.

Achiziția rovinietelor pentru un parc auto de mari dimensiuni poate să devină nu doar un calvar birocratic aproape imposibil de gestionat, dar poate deveni mai ales un calvar din punct de vedere fiscal întrucât în cazul în care un vehicul iese pe drumurile publice înafara localității și este surprins de camerele CNAIR, mai mult ca sigur la sediul firmei va veni o amendă care conform L241/2022 poate fi cuprinsă între 275 și 550 RON pentru autoturisme și 5950 respectiv 11900 RON pentru autovehiculele de mare tonaj care au minim 4 axe.

Această problemă se rezolvă foarte simplu în momentul în care toate rovinietele sunt achiziționate prin intermediul ROVINIETA.ONLINE, un portal destinat celor care au în administrare roviniete parc auto, un portal care reușește să rezolve foarte multe probleme după cum vom vedea în cele ce urmează mai în detaliu.

Cum optimizează ROVINIETA.ONLINE gestiunea de roviniete în cadrul unui parc auto de mari dimensiuni?

  1. Creează o bază de date cu toate achizițiile efectuate – În momentul în care se achiziționează rovinieta online doar prin intermediul acestui portal, toate facturile sunt la un loc, putem discuta despre optimizarea unei gestiuni care până acum ar fi fost imposibilă. Este foarte dificil să aduni toate facturile de roviniete la un loc în cazul în care achizițiile se fac pe diverse site-uri, ori direct de către șoferi în momentul în care aceștia pleacă la drum.
  2. Trimite alerte atunci când rovinietele expiră – Discutam mai sus despre amenzile pentru vehicule depistate în trafic în afara localităților fără rovinietă valabilă. Prin intermediul rovinieta.online, poți scăpa pentru totdeauna de amenzi pentru că sistemul trimite alerte pe e-mail în momentul în care se apropie scadența la o rovinietă achiziționată prin intermediul portalului. Este cea mai bună metodă de a optimiza scadențele vehiculelor dintr-un marc auto de mari dimensiuni astfel încât să te asiguri că la sediul firmei nu vor apărea niciodată amenzi pentru lipsa rovinietei.
  3. Permite emiterea mai multor roviniete în același timp – O funcție foarte utilă în cadrul parcurilor auto de mari dimensiuni care cumpără rovinieta online pe perioade mai mici de 1 an. Procedura este destul de simplă, trebuie completat un tabel de comandă și încărcat pe rovinieta.online și astfel devine posibilă achiziția mai multor roviniete în același timp, o funcție care poate să devină aur curat pentru administratorii de parcuri auto de mari dimensiuni.
  4. Face posibilă externalizarea achiziției de roviniete online – Dacă funcția prezentată mai sus, respectiv achiziția mai multor roviniete online simultan poate aduce timp liber suplimentar celor care se ocupă de administrarea parcurilor auto, funcția de externalizare practic le ia de pe cap complet grija rovinietei. Personalul rovinieta.online se va ocupa de achiziții și își va asuma contractual eventuale greșeli în administrarea rovinietelor astfel încât toată lumea să fie mulțumită și în deplină siguranță. Cel mai important aspect legat de serviciu este faptul că este complet GRATUIT, acesta nu costă nimic, la fel ca toate serviciile oferite prin intermediul portalului rovinieta.online.

Acestea sunt în linii mari cele mai importante funcții ale portalului rovinieta.online. Sunt funcții foarte utile celor care administrează parcuri auto de mari dimensiuni iar partea cea mai interesantă este faptul că utilizarea portalului este absolut gratuită. Nu se percep abonamente, taxe sau comisioane pentru absolut nimic. Portalul este de asemenea în continuă dezvoltare iar acest lucru nu poate decât să aducă și mai multe funcții noi foarte utile celor care au roviniete în administrare. Ultima funcție adăugată portalului este un calculator rovinietă destul de interesant care vine în ajutorul celor care trebuie să facă estimări de costuri pentru achizițiile de roviniete online în cadrul unui parc auto.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

2 COMMENTS

  1. In cazul in care este necesar, ROVINIETA.ONLINE face posibila externalizarea interna a achizitiilor de roviniete, astfel incat sa nu mai existe nevoia de a se gandi la aceasta parte birocratica, pentru ca totul va deveni mult mai simplu si mai eficient.

    Cu ajutorul ROVINIETA.ONLINE, gestionarea unui parc auto de mari dimensiuni poate fi foarte simpla si foarte eficienta, optimizand gestiunea rovinietelor prin cele 3 functii prezentate in articolul de fata. Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, e bine sa stii ca exista solutii.

  2. Felicitari pentru realizarea unei solutii complete care poate sa optimizeze exact procesul de administrare al unui parc auto de mari dimensiuni. ROVINIETA.ONLINE face posibila gestionarea de roviniete fara dificultati si debarasa administratorii de parcuri auto de grija scadentelor, a bulerelor si a neplacerilor cauzate de verificarile din trafic si amenzi. Bravo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here