Home Editorial Cele mai frumoase fotografii de travel din 2020

Cele mai frumoase fotografii de travel din 2020

1763
0
fotografii de travel

Chiar dacă anul 2020 a început cum nu se putea mai prost, cu molima asta numită Coronavirus, cei pasionați cu adevărat de călătorii, nu s-au dat în lături de la vizitat. Și nu numai că au vizitat în continuare cam tot ce au dorit, dar, acolo unde s-a putut, au făcut și niște poze mai mult decât interesante. Haideți să vedem și noi cele mai frumoase fotografii de travel făcute până acum, în anul 2020.

Cele mai frumoase fotografii de travel din 2020

Crumbia, UK – apa se prelinge pe zidurile barajului West Selddeale Reservoir în urma ploilor violente aduse în prim plan de furtuna Dennis.

Bangkok – adunare a călugărilor budiști în timpul sărbătorii Makha Bucha, la templul Wat Phra Dhammakaya, din data de 8 februarie 2020.

Rio de Janeiro, Brazilia – fotografie făcută pe data de 16 februarie, mii de oameni au ieșit în stradă pentru celebrul carnaval de la Rio.

Chandragiri, Nepal – pe partea de sud vest a văii Kathmandu, există această linie de telecabină care poate transporta până la 1000 de pasageri pe oră. Salisbury, UK – catedrala englezească Salisbury oferă un spectacol de neuitat în momentul în care soarele pătrunde prin vitralii. În 2020, catedrala a împlinit vârsta de 800 de ani.

Londra – un avion este surprins în timp ce decolează. Fotografia este făcută din parcul Richmond, sudul Londrei, în data de 8 februarie 2020.

Yangzhou, China – poză efectuată pe data de 5 februarie în provincia chinezească Jiangsu, surprinde oameni care trec printr-un tunel de lumini. Un adevărat spectacol.

Hyderabad, India – un muncitor stivuiește lubenițe înainte de licitație, în cadrul pieței de legume en gross Gaddiannaram.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here