Home Editorial Cea mai buna optiune pentru Transportul Copiilor Alexandria Bucuresti

Cea mai buna optiune pentru Transportul Copiilor Alexandria <-> Bucuresti

1813
0
Transportul Copiilor

Vrei sa organizezi o excursie de o zi cu clasa de elevi? Ai in plan o deplasare Alexandria – Bucuresti, tur-retur, pentru activitati extrascolare? 

Cu siguranta aveti ce vizita in Bucuresti:

  • Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”, care ofera vizite ghidate elevilor interesati de colectii zoologice, paleontologice, de minerale si roci;
  • Gradina Botanica “Dimitrie Brandza”, unde prescolarii si scolarii pot explora si investiga lumii plantelor;
  • Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, aflat pe malul lacului Herastrau, unde copiii pot vedea un „sat” adevarat, cu monumente si artefacte din sec. XVII – XIX;
  • Oraselul Cunoasterii, muzeu interactiv unde copiii invata „stiinta jocului si jocurile stiintei”.

Vrei sa stii care este cea mai buna optiune pentru transportul copiilor Alexandria –  Bucuresti, tur-retur?

Ce preferi? 1) Transportul in comun, cu schimbarea mai multor mijloace – tren, autobuz, tramvai sau metrou –  plus mers pe jos? 2) Un singur mijloc de transport care sa ia copii din fata scolii si sa-i duca pana la destinatie si inapoi direct, fara opriri inutile? Daca preferi a doua varianta, atunci inchiriaza un microbuz sau un autocar pentru transportul copiilor din Alexandria in Bucuresti si inapoi.

Ce preferi? 1) Sa stai permanent cu teama ca unii copii se vor rataci prin tren, in metrou sau pe strada? Sau ca vor alerga in fata unei masini? 2) Sa reunesti copii intr-un singur loc sub supravegherea ta? Daca preferi a doua varianta, atunci solutia este clara: inchiriaza un microbuz sau un autocar pentru transportul elevilor Alexandria – Bucuresti, tur-retur.

Cu siguranta vrei sa eviti cautari indelungate pentru a gasi copilul care s-a ratacit si care, fara indoiala, va fi in lacrimi si traumatizat de aceasta experienta negativa. Si, cu siguranta, nu vrei sa ai de-a face cu parinti furiosi, amenintand cu depunerea unei plangeri la politie. De asemenea, in mod cert, nu vrei sa ai de-a face cu furia directorului unitatii scolare, care va lua masuri, in cazul in care un eveniment neplacut are loc.

Dar, nu cred ca este cazul sa ne imaginam astfel de scenarii de cosmar! Fiind un profesor sau organizator responsabil, ai cantarit argumentele pro si contra, si ai decis ca pentru aceasta excursie scolara, vei inchiria un microbuz sau un autocar privat!

Ce preferi? 1) Sa calatoriti cu trenul si sa stati in conditii neplacute (caldura sau frig, inghesuiala) ori, si mai rau, sa ramaneti blocati pe traseu din cauza unei defectiuni la calea ferata sau la tren?  2) Sa calatoriti in siguranta si confort, intr-un autocar spatios?

In calitate de cadru didactic sau organizator, suntem siguri ca te-ai gandit ca o excursie cu copiii ar fi si mai placuta daca ai inchiria un autocar gata sa multumeasca orice exigente, inclusiv cu soferi profesionisti si rabdatori, care nu sunt deranjati de galagia facuta de copii. Completeaza formularul online de inchiriere a unui autocar Bucuresti si Teleorman de pe TransCarSrl.ro si vei primi o oferta personalizata.

Calatoria cu autocarul este si o oportunitate de colaborare si comunicare in randul copiilor, de integrare in grup, un exercitiu de toleranta. Pentru a va distra impreuna, pregatiti cateva cantece pline de viata, potrivite varstei copiilor.

In concluzie, inchirierea unui autocar pentru o excursie de o zi are avantaje incontestabile: le ofera elevilor o calatorie sigura si confortabila, rapida, iar profesorii si parintii nu trebuie sa isi faca griji inutile.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here