Costa Rica este de departe cea mai vizitată țară din America de Sud. Este o țară cu custuri reduse dar în care ai foarte multe atracții turistice. Oamenii sunt calzi și primitori, comportament tipic latinilor. Haideți să trecem în revistă câteva atracții turistice interesante pentru cei care se gândesc să viziteze Costa Rica în timpul concediului de vară, nu multe zile ne mai despart de startul sezonului.

Atracții turistice din Costa Rica

Puerto Viejio – amplasat în Caraibe, aproape de Panama, acest port este popular pentru tineri și pentru cei care călătoresc la autostop. Are plaje frumoase, se poate face surf și atmosfera de petrecere nu lipsește. Orașul în sine este minunat și destul de ieftin. E o destinație perfectă pentru cei care doresc un concediu mai ieftin în Caraibe. În apropiere se află un centru de salvare al jaguarilor, viață sălbatică, etc.

Cahuita – un mic oraș situat lângă parcul național cu același nume, la o oră nord de Puerto Viejio. Cahuita este un loc perfect pentru relaxare. Aici te bucuri de natură pe îndelete. Orașul este cunoscut pentru influențele afro-caraibiene, care se regăsesc în mâncarea locală și în cultură.

Tortuguero – tradus înseamnă „Țara Țestoaselor”. Tortuguero este versiunea pădurii tropicale Amazon în Costa Rica. Domină coasta de nord cu Parcul Național Tortuguero, care se întinde pe o suprafață de 77 de mii de acri. Este pur și simplu o zonă sălbatică plină de râuri și canale, junglă cât vezi cu ochii. Numărul uriaș de țestoase fac interesantă această așezare, în aprilie și mai au sezonul de împerechere.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here