Bucureștiul este una dintre destinațiile perfecte pentru amatorii gastronomiei românești, pure. Mai mult, este un oraș în care dulciurile sunt la ele acasă, nu puțini sunt cei care afirmă că Micul Paris se aseamănă cu adevăratul Paris și din punct de vedere al cofetăriilor.

În ultimii ani, Bucureștiul a căpătat atât în țară cât și internațional un fel de coroană neoficială și a fost declarat regele produselor de patiserie și cofetărie. Drept urmare, vom trece în revistă cele mai bune 5 cofetării din București în care atât străinii cât și noi, cei care suntem în vizită sau locuim în zonă, ne putem răsfăța papilele gustative cu cele mai bune prăjituri sau torturi din țară.

Top 5 cele mai bune cofetării din București

 1. Cofetăria Art Dessert. Este vorba despre cofetăria Elenei Apostol, cofetărie în care se prepară dulciuri tradiționale românești. Este de departe cea mai bună din București și nu este de mirare faptul că a câștigat Maratonul Cofetăriilor sau că a primit alte distincții celebre. Puteți lua contact cu lumea Art Dessert prin intermediul paginii lor www.artdessert.ro.
  capture
  Art Dessert
 2. French Revolution. Majoritatea turiștilor străini cataloghează această cofetărie drept una excelentă. Cele mai bune păreri vin din partea cuplurilor și a familiilor cu copii. Eclerele sunt cele mai bune și cele mai căutate de altfel. După cum v-ați dat seama din titlu, este o cofetărie cu specific franțuzesc, tradițional franțuzesc în care puteți servi cele mai celebre prăjituri din această bucătărie.
  French Revolution
  French Revolution
 3. Chocolat Createur de Gout. Această locație nu este doar o cofetărie, se pot servi și alte preparate dar per total, și-a făcut un renume cu ajutorul prăjiturilor. Este un local destinat mai ales familiilor și este deschis în fiecare zi între orele 8:30 AM și 11:30 PM. Se remarcă stilul de servire un pic snob, care încântă uneori mai mult decât preparatul în sine.
  capture
  Chocolat Createur de Gout
 4. Paul. Celebra cofetărie Paul. Pâine, produse de patiserie, prăjituri, torturi și cornuri. Este locul perfect în care poți începe ziua, servind un mic de jun de nota 10+. La desert, aici vei avea parte întotdeauna de niște prăjituri extraordinare. Pe Tripadvisor, majoritatea celor care servesc o masă aici acordă cele 5 stele binemeritate.
  Paul
  Paul
 5. Zoomserie. Locul perfect în care poți să-ți îndulcești prietenii de ziua ta sau pur și simplu, cu o altă ocazie. Foarte multă lume cataloghează acest loc unul dintre cele mai bune din întreg Bucureștiul din punct de vedere al deserturilor. Prețurile sunt destul de mici, pentru toate buzunarele, nu este genul de local foarte scump, foarte elevat, plin de preparate rafinate.
  zoom
  Zoomserie

Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai bune 5 cofetării din întreg Bucureștiul. Dacă ajungeți cumva în acea regiune, nu vă temeți să intrați măcar la Art Dessert, chiar merită dacă sunteți mari amatori de dulciuri și prăjituri.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here