Home Editorial Bacau – destinatia ideala pentru turismul dentar

Bacau – destinatia ideala pentru turismul dentar

2178
0

Serviciile stomatologice, in ultimii ani, au fost motorul turismului medical romanesc. Odata cu cresterea increderii strainilor in clinicile de stomatologie din tara noastra, au crescut si cifrele de afaceri ale acestora. Aceasta crestere economica a dus la investitii in resurse, facilitati si tehnologie de ultima generatie, totul pentru a oferi servicii stomatologice premium, la cele mai inalte standarde pacientilor din afara tarii.

Odata cu dezvoltarea tehnologica a ultimilor ani, diferenta dintre standardele de calitate din Romania si cele din vest a disparut, iar usurinta cu care ne putem deplasa peste tot in lume si pretul scazut al biletelor de avion au contribuit esential dezvoltarea programului de Turism Dentar in Bacau.

Clinicile Stomatologice din Bacau care propun Turismul Dentar vin in intampinarea pacientilor din intreaga Europa si, de ce nu, din intreaga lume, cu un sistem integrat de servicii stomatologice premium:

  • Servicii stomatologice si tratamente ultra moderne la cele mai inalte standarde;
  • Echipa de oameni de incredere, alcatuita din medici specialisti in toate ramurile stomatologiei;
  • Echipa de tehnicieni dentari ceramisti disponibili in orice secunda;
  • Cele mai scurte perioade de tratament la cele mai mici preturi;
  • Garantie 10 ani pe toate lucrarile protetice executate de noi;
  • Conditii moderne si tehnologii de ultima generatie;
  • Asistenta medicala dedicata;
  • Personal care cunoaste limbile straine de circulatie internationala: engleza, franceza, italiana.
  • Servicii conexe: cazare hotel, bilete de avion, ghid turistic.

Bacaul este un oras ce se dezvolta de la an la an. Principalul avantaj al orasului, ca optiune pentru turismul dentar, este faptul ca are aeroport si ca este traversat de drumurile europene E85 si E574 ce fac legatura cu Bucurestiul si cu Transilvania.

Obiectivele turistice ale judetului Bacau includ Casa memoriala George Bacovia, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii „Ion Borcea”, Observatorul astronomic, cea mai mare catedrala catolica din Estul Europei, Casa memoriala Nicu Enea, Lacul Serbanesti, Castelul de la Hemeius (la 12 km distanta), Minele de sare din Targu Ocna, Conacul de la Tescani, Lacul Poiana Uzului.

De asemenea, turistii orasului Bacau au o serie variata de optiuni pentru petrecerea timpului liber: se pot plimba sau face jogging prin Parcul Cancicov, Parcul Trandafirilor, Parcul Catedralei; se pot plimba cu caiacul sau barca in jurul Insulei de Agrement Bacau; pot inota la una dintre Piscinele din oras; pot merge la biliard, bowling, tenis de camp, tenis de masa; se pot delecta cu o piesa de teatru, un film sau un concert simfonic.

Articol oferit de: Clinica DR. GRIGORIU®

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here