În 2018, toată lumea își dorește vacanțe către destinații perfecte. S-au dus vremurile în care eram prea preocupați cu munca și nu ne gândeam deloc la relaxare, societatea a căpătat o oarecare independență din acest punct de vedere. Vacanțele în străinătate au devenit destul de ieftine, pe măsură ce prețurile biletelor de avion au tot scăzut. Mai mult ca sigur și în 2018 , mulți dintre noi avem de gând să plecăm măcar de două ori în concediu. Evident, cum nu ne dau banii afară din casă, începem încă din primele luni ale anului să căutăm niște vacanțe ieftine pe internet pe care să le rezervăm din timp. Astfel, am ajuns la Agenția de Turism TOUREX, despre serviciile căreia vom discuta în cele ce urmează. Spre deosebire de alte agenții de turism, cei de la TOUREX au câteva avantaje, nu doar prețuri în general mai mici. Haideți să trecem în revistă cele mai interesante servicii oferite de Agenția de Turism TOUREX.

Agenția de Turism TOUREX – Vacanțe ieftine către destinații perfecte 

Cele mai interesante servicii oferite de Agenția de Turism TOUREX

CITY BREAK – Agenția de Turism TOUREX are nu doar cele mai bune prețuri la capitolul City Break, dar vine și cu o ofertă foarte diversificată în acest scop, care cuprinde toate marile orașe din Europa, chiar și o parte a Asiei.

CITY BREAK cu plecare din provincie – Unul dintre cele mai interesante servicii de turism pe care le-am văzut până acum. Se poate decola către destinațiile Europene din orașe precum Timișoara, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu-Mureș, Bacău, Iași sau Constanta. Nu mai sunteți nevoiți să pierdeți 2 zile în plus pe drum până la București.

CROAZIERE – Deși croazierele în România nu se vând atât de bine, nu sunt un concept atât de acceptat de către societate, Agenția de Turism TOUREX vine cu două variante destul de interesante, pentru Oman și Qatar.

CORPORATE – Nimic nu poate fi mai plăcut pentru un angajat decât aprecierea șefului. Să simtă că patronul pentru care lucrează îl apreciază. Se pot face niște excursii corporate, pentru companii, ieftine, în cadrul cărora angajații să se relaxeze și să se cunoască mai bine între ei astfel încât să formeze o echipă mai omogenă.

IDEI DE VACANȚĂ – Agenția de turism TOUREX vă pune la dispoziție cele mai complete și diverse destinații de vacanță în funcție de eveniment. Veți găsi pe site-ul lor cele mai interesante oferte pentru vacanța de Paște, pentru 1 mai, pentru 1 iunie, pentru vacanța de Rusalii, pentru Valentine’s Day că tot urmează în curând, pentru Crăciun, pentru Revelion, pentru 8 martie, vacanțe exotice și așa mai departe.

CIRCUITE – Deși circuitele prin Europa cu autocarul sunt demult la modă, au început să vină tare din spate cele cu avionul, ajutate oarecum de prețurile tot mai mici ale biletelor. Astfel, în 10-12 zile apuci să vezi mult mai multe obiective deoarece stai pe drumuri mai puțin. Dintre cele mai dorite circuite cu avionul oferite de Agenția de Turism TOUREX enumerăm Alsacia și Lorena, capitalele țărilor nordice, China și Beijing, Cuba, Egipt – Croazieră pe Nil, etc.

SEJURURI – La capitolul sejururi Agenția de Turism TOUREX stă destul de bine, mai ales pentru charterele verii 2018. Prețurile mai mici sunt cele care primează. Acestea fiind spuse, rămâne la alegerea voastră dacă doriți un sejur cu avionul sau unul individual prin intermediul căruia să călătoriți oarecum mai liberi.

TURISM INTERNTurismul intern este de multe ori lăsat de izbeliște. Ai crede că nu are căutare și că toată lumea dorește doar destinații exotice în străinătate. Ei bine, nu este chiar așa. Agenția de Turism TOUREX vine cu cele mai frumoase oferte de turism intern atât pentru litoralul Mării Negre cât și pentru Delta Dunării.

RENT A CAR/TRANSFER AEROPORT – O agenție de turism care se respectă, își respectă și clienții. Serviciile de transfer aeroport și rent a car nu trebuie să le lipsească din portofoliu.

PARCURI DE DISTRACȚII – Părinții pot să-și distreze copiii de minune dacă vor consulta oferta acestei agenții de turism. Există niște oferte destul de interesante pentru Disneyland Paris ori Port Aventura din Spania.

Motivele principale pentru care recomand Agenția de Turism TOUREX  

Agenția de turism TOUREX este una dintre cele mai serioase agenții din România la ora actuală. Faptul că a rezistat pe piață timp de 10 ani demonstrează acest lucru. Această agenție a reușit să mulțumească peste 5000 de clienți anual cu prețurile mici atât la vacanțele complete cât și la biletele de avion sau cazare, ieșind mereu în evidență prin oferta foarte diversificată. De asemenea, serviciile oarecum mai diferite precum CITY BREAK cu plecare din provincie sau circuitele cu avionul, transformă Agenția de Turism TOUREX într-una mult mai avantajoasă.

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here