În momentul în care te duci să vizitezi o țară sau un oraș, ești tentat să mergi în locurile vizitate de toată lumea, să vezi lucrurile cu WOW factor de nivel 100 dacă putem spune așa ceva. Ei bine, haideți să vedem în cele ce urmează câteva obiective turistice mai mult decât interesante dar care nu au ajuns atât de populare pe internet, deși ar merita din plin.

6 obiective turistice fantastice scăpate din vizor de obicei

  1. Atomium – un monument specific Bruxelles-ului care stă în picioare din 1958. E un pic înafara orașului dar dacă ajungi pe-aici, trebuie să-l vezi.
  2. Mount Pilatus – priveliști incredibile din Elveția, respectiv din orașul micuț Lucern. Este catalogat unul dintre cei mai frumoși munți pe care trebuie să-l vezi dacă ajungi în Elveția.
  3. Blue Hole – aviz amatorilor de înot și senzații tari care ajung prin Jamaica. Poți să sari în apa cristalină de câte ori vrei, găsești o scară pe care să te urci înapoi.
  4. Bai Tu Long Bay – Golful Halong este minunat, însă vecinul său, Golful Bai Tu e mult mai calm și la fel de special.
  5. Bandelier National Monument – trebuie să fiți în zonă înainte de 8 AM sau mai târziu de 3 PM ca să prinzi un loc de parcare în capul potecii. Altfel, vei fi nevoit să iei un mijloc de transport.
  6. Guatape – Columbia este o țară nu doar minunată, dar și foarte colorată.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here