Dacă ești în căutare de aventuri, mai mult ca sigur trebuie să te orientezi către Asia, respectiv Vietnam. Aici ai la dispoziție temple antice, alături de ele mai dramatice priveliști din lume. Să nu mai zicem despre bucătărie… Vom trece în revistă în cele ce urmează cele mai importante 5 experiențe, cele mai fascinante 5 experiențe de care te poți bucura în Vietnam.

5 experiențe de neuitat în Vietnam

  1. Orașul Hanoi – capitala Vietnamului e plină de motorete, muzee, e locul în care estul se unește cu vestul. Aici poți vedea templul One Pillar Pagoda, să te pierzi printre grădinile complexului Ho Chi Minh, să vizitezi Temple of Literature (prima Universitate înființată în Vietnam). Centul vechi al orașului este celebru din punct de vedere comercial de mai bine de 1000 de ani.
  2. Golful Ha Long – una dintre cele mai frumoase priveliști marine din lume. Intrarea este gratuită și este recomandată pentru cei care vizitează Vietnam pentru prima dată. Poți să te plimbi cu bărcuța la bani destul de convenabil prin acest golf, există tururi organizate zilnic în acest sens.
  3. Mâncarea de stradă – bucătăria tradițională vietnameză este renumită la nivel mondial pentru ingredientele proaspete folosite și pentru condimentele unice. Se remarcă aici peștele gătit ca la carte fără ulei și cu multe mirodenii. De asemenea, fructele locale sunt foarte gustoase.
  4. Hoi An – acest oraș ocrotit de UNESCO este faimos pentru că a fost păstrat aproape intact din vremuri antice. Este o mixtură interesată de cultură chineză, japoneză cu arhitectură franceză.
  5. Mekong Delta – este cartierul agricultorilor din Vietnam, dacă putem spune așa. Aici poți vedea și ia naștere și cum funcționează sistemul de alimentație publică al țării. Poți face o cursă interesantă cu barca în acest district pe care mai mult ca sigur nu o vei putea uita niciodată.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here