Deși nu pare, trebuie să știți faptul că mica Portugalie este în topul destinațiilor europene. Foarte multă lume dorește să vadă această țară atât de slab promovată. Dacă te bate gândul să mergi și tu până la Porto măcar, haide să vezi câteva motive conform cărora alegerea tava fi una bună.

4  motive să vizitezi Portugalia

  1. Vremea. Deși mulți consideră o prostie chestia asta cu vremea, ea contează fantastic de mult atunci când călătorești. Localizată în sud-estul Europei, Portugalia este una dintre cele mai călduroase țări. Capitala Lisabona se bucură de peste 3000 de ore de soare anual. Nimic nu e mai plăcut decât să vizitezi un oraș când afară e soare și frumos, nu ca la Londra.
  2. Plajele. Plajele din Portugalia nu sunt altceva decât o modalitate de a profita din plin de miile de ore de soare care se abat asupra țării anual. Și încă ce plaje! Portugalia are în acest moment atenție, peste 1600 de kilometri de coastă, devenind casă pentru cele mai celebre plaje din lume (ex. Ponta da Piedade). Nu știu câți dintre voi ați fost în Portugalia la plajă, dar dacă nu ați fost, mergeți.
  3. Mâncarea. Fructele de mare sunt specialitatea țării. Le veți găsi în meniul oricărui restaurant din Portugalia. Pește proaspăt, caracatiță, homari, raci, sardine, cod, numai delicatese. Dacă nu ești amator de pește, trebuie să știi că Portugalia mai este faimoasă pentru brânză, ulei de măsline și cârnați. De asemenea, stă foarte bine și la capitolul patiserie.
  4. Prețurile. Portugalia este listată în mai toate ofertele agențiilor de turism drept o destinație de buget. Cazarea este ieftină, mâncarea este ieftină, zborul cu avionul este ieftin. Nimeni nu înțelege de ce totul este mult mai ieftin aici pentru că nivelul de calitate comparativ cu Spania sau Franța este același, nu există nicio diferență.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here