Home Editorial 4 MOTIVE SĂ FOLOSEȘTI INCARCA.RO DACA AI RAMAS FARA CREDIT PE CARTELA

4 MOTIVE SĂ FOLOSEȘTI INCARCA.RO DACA AI RAMAS FARA CREDIT PE CARTELA

379
0

Viața la cartelă e mișto, mai puțin momentul în care rămâi fără credit. Lucrurile sunt gândite de către operatorii de telefonie mobilă Orange, Vodafone sau Telekom astfel încât să fii nevoit să reîncarci o dată pe lună în cazul în care ești genul de client care dorește servicii ieftine, de 5-6 euro maxim pe lună. Ei bine, lucrurile s-au mai schimbat în ultimii ani și pe piața PrePay, au început să apară portaluri precum incarca.ro prin intermediul cărora expirarea beneficiilor lunare nu mai devine o dramă de nesuportat.

Incarca.ro permite achiziția de reîncărcări electronice pentru cartele Orange, Vodafone și Telekom de la distanță, din orice țară te-ai afla. Totul se realizează online, practic ai scăpat de acel drum pe care până nu demult erai nevoit să-l faci până la punctul de lucru al operatorului GSM de care aparținea cartela SIM. Deja atunci când discutăm despre o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, discutăm despre o simplă formalitate, despre o procedură care astăzi durează maxim câteva minute dacă se folosește portalul incarca.ro, portal care are și alte avantaje.

4 MOTIVE SĂ FOLOSEȘTI INCARCA.RO DACA AI RAMAS FARA CREDIT PE CARTELA

  1. O soluție mult mai comodă față de varianta clasică. Este mult mai simplu să cumperi o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom din confortul casei tale decât să pierzi timp, poate și bani (combustibil) pe drumul spre cel mai apropiat punct de lucru al operatorului de telefonie mobilă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi portalul incarca.ro si sa ai disponibil pe card suma necesară reîncărcării. Prețurile practicate sunt aceleași cu prețurile oferite în punctele de lucru ale operatorilor de telefonie mobilă, nu se percep taxe sau comisioane suplimentare pentru achiziții.
  2. Este cel mai rapid portal de încărcare electronică din România. Procesul de reîncărcare durează 2-3 minute și este cel mai rapid din România la ora actuală. Totul este posibil pentru că nu este necesară crearea unui cont de client pe site. Astfel, tot ce trebuie să facă utilizatorul portalului este să completeze datele de pe prima pagină și anume: să aleagă operatorul de reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, tipul de reîncărcare dorit (reîncărcare directă, credit, cod de reîncărcare, opțiuni cu minute, etc), mai trebuie apoi aleasă valoarea reîncărcării, introdus numărul de telefon și evident, adresa de e-mail pe care să se primească factura. Totul durează maxim 2-3 minute.
  3. Este disponibil non stop pentru persoane fizice. Faptul că îți poți achiziționa din confortul casei tale, la orice oră din zi și din noapte o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, rezolvă cea mai mare problemă a cartelei PrePay, te scapă de cel mai mare deranj. Înainte de apariția portalului incarca.ro, dacă-ți expirau beneficiile noaptea și aveai nevoie de telefon ca de aer, era practic un calvar să reușești să găsești un magazin non stop, ori vreo benzinărie care să dispună de încărcare electronică. Pentru persoane juridice, în cazul în care se externalizează operațiunea de reîncărcare PrePay, portalul este disponibil de luni până duminică, de la ora 8:00 până la ora 24:00.
  4. Tranzacțiile sunt criptate 100%. În secolul vitezei, totul are internet la bază. Din păcate, acolo unde există internet există și oameni destul de inteligenți care doresc să profite de anumite vulnerabilități. Oameni care în loc să-și folosească inteligența într-un mod pozitiv, au decis să facă rău altor oameni nevinovați. Din acest punct de vedere, portalul incarca.ro este 100% sigur, tranzacțiile sunt criptate așa că sunt șanse zero ca datele bancare să ajungă la altcineva. Știm cu toții faptul că încă există foarte mulți oameni reticenți atunci când vine vorba despre cumpărături online, există oameni care încă se tem să nu li se fure banii de pe carduri însă din acest punct de vedere, portalul incarca.ro este 100% sigur. Nu există niciun pericol pentru cei care doresc să facă rocada, să treacă de la a cumpăra o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom din punctele de lucru ale operatorilor, la achiziția online.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here