Deși suntem în toiul iernii, cu siguranță gândurile noastre zboară la vacanțe exotice, ocean, palmieri, adieri fine ale brizelor din insule mai mult decât exotice. Nu vă faceți griji, vă puteți planifica de acum vacanța de vară mai ales că au cam trecut perioadele cu cheltuieli ridicole (Crăciun/Revelion) și putem pune bani de-o parte pentru la vară. Noi, bărbații, mai avem de trecut hopul 1/8 martie și ne putem numi oficial eliberați de cheltuielile costisitoare până în vară. Acestea fiind spuse, să vedem cam ce am putea trece în planul de vacanță astfel încât să avem parte de un concediu minunat.

3 sfaturi pentru o vacanță de vară de neuitat

  1. Rezervă din timp absolut totul. Fie că discutăm despre camere la hotel sau despre bilete de avion, trebuie să știi că dacă vrei să ai vreo șansă la un concediu minunat, trebuie să rezervi din timp atât cazarea cât și zborul cel mai ieftin către acea destinație. Un hotel bun va fi plin în iulie.
  2. Road Trip în concediu. Nu te sfii să închiriezi o mașină atunci când ai aterizat în California pentru concediul tău și să pleci din acea regiune tocmai în capătul opus al Statelor Unite, în Florida, Washington sau chiar New York. Ar putea face concediul tău mult mai interesant.
  3. Concentrează-te pe cazare de sâmbătă până marți. De ce? Pentru că peste tot în lume, acestea sunt zilele cu cele mai mici prețuri. O escapadă, o minivacanță de vară va fi mult mai ieftină dacă zbori sâmbătă și te întorci marți seară decât dacă ai ateriza vineri și te-ai întoarce duminică.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here