Home Editorial 11 motive să trimiți iubitei tale un buchet cu 11 trandafiri chiar...

11 motive să trimiți iubitei tale un buchet cu 11 trandafiri chiar dacă nu sărbătorești nimic

2195
0
11 trandafiri

Dacă te bate gândul să-ți surprinzi iubita deși nu este ziua ei, ori vreo dată din calendar importantă pentru ea, și nu știi cum, vei vedea în cele ce urmează 11 motive pentru care ar trebui să folosești un buchet de 11 trandafiri. Și nu, nu trebuie să-l livrezi tu personal, ci să apelezi la o florărie online care se ocupă cu livrări flori. Vei vedea imediat de ce trebuie să faci acest lucru, o să înțelegi mult mai bine de ce nu trebuie să fii tu cel care aduce buchetul.

11 motive să trimiți iubitei tale un buchet cu 11 trandafiri chiar dacă nu sărbătorești nimic

 1. Dăruirea trandafirilor – cel mai vechi gest de afecțiune din lume. Oamenii s-au obișnuit să dăruiască flori de mii de ani. Este un gest nobil care simbolizează afecțiune și care poate fi folosit și pentru împăcare.
 2. Femeile sunt emotive – iubita ta va fi destul de impresionată. Se spune că florile sunt cea mai sigură cale de a ajunge la inima unei femei. Alături de ciocolată, bineînțeles. Puteți face o combinație și cu ciocolată. Dacă mai pui la socoteală că buchetul comandat dintr-o florărie online o să fie livrat de altcineva, elementul surpriză cu siguranță o va face să plângă de fericire. Femeile sunt emotive și așa pot fi surprinse.
 3. Costurile sunt mici – un astfel de buchet costă cam 100 de lei. Am cunoscut cazuri în trecut în care oamenii se fereau oarecum să trimită flori prin florării online pentru că se fereau de costuri. Astăzi nu mai e așa. 11 trandafiri nu or să bage pe nimeni în faliment, indiferent de culoarea aleasă.
 4. Comanda online – este simplu de făcut și livrarea este promptă. O comandă pentru livrare flori durează maxim 3 minute și livrarea se face în aceeași zi dacă comanzi din florării deschise până mai târziu.
 5. Poți să comanzi online și alte culori de trandafiri, surpriză maximă. Nu știu câți dintre voi ați comandat până acum trandafiri albi, galbeni, sau roz, dar cu siguranță iubitele voastre nu se vor aștepta la așa ceva.
 6. Demonstrezi că-ți pasă de ea dincolo de zilele normale pentru cadouri. Cel mai frumos cadou pentru o femeie este acela venit pe neașteptate, fără o zi specială, fără o dată precisă din calendar.
 7. Cifra 11 este considerată perfectă pentru buchetele de flori. Nu vor fi nici prea puține fire dar nici prea multe astfel încât să fie un buchet dificil de pus prin casă sau chestii de genul.
 8. Zâmbetul și fericirea – cele mai importante într-o relație. Să-ți vezi iubita zâmbind este de departe cel mai frumos sentiment din lume. Cu cât o să-i dăruiești flori mai des cu atât va zâmbi și ea mai des.
 9. Amintirile apărute prin surprindere nu se uită niciodată. Creierul uman are obiceiul să șteargă din memorie anumite amintiri, pe cele banale. În momentul în care ești surprins apare amintirea ce nu poate fi ștearsă.
 10. Reușești să antrenezi sensibilitatea, care nu se mai pierde. Spuneam în articolele trecute că societatea trece printr-un proces de diluare. Emoțiile și sentimentele sunt destul de mult diluate față de acum 200 de ani de exemplu. Dacă vei reuși să antrenezi sensibilitatea prin intermediul florilor cu siguranță vei ajuta la schimbarea acestui trend neplăcut, care poate să o afecteze chiar și pe iubita ta.
 11. Creezi o obișnuință pe care cu siguranță în anturajul vostru nu există. Întreabă-ți de curiozitate prietenii când au dăruit un buchet de trandafiri iubitelor sau nevestelor. Cu siguranță răspunsurile primite or să te lămurească. O să reușești să creezi o obișnuință care nu va face altceva decât să aducă fericire.
Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here