2019 se anunță un an destul de bun din punct de vedere turistic. Multă lume încă nu a început să-și facă planurile de vacanță pentru la vară așa că, în cele ce urmează, o să facem o listă cu cele mai la modă 10 destinații turistice pentru anul în curs, pentru 2019. Probabil despre multe dintre ele ați auzit, pe altele poate le-ai vizitat deja, însă sunt sigur că veți găsi în listă ceva care să vă facă cu ochiul.

10 destinații incredibile pe care trebuie să le vizitezi în 2019

1 – Paris, Franța – orașul iubirii și al pasiunii. Faptul că este cea mai recomandată destinație pentru 2019 scoate în evidență faptul că oamenii încă se mai iubesc, că încă mai există romantism.

2 – Londra, UK – orașul care vrea să prezinte varianta europeană a visului american. Londra este o destinație către care se va da buluc în 2019, întrucât ieșind din UE, se vor introduce vizele.

3 – Roma, Italia – unul dintre cele mai vechi orașe din lume, nu doar din Europa. Cine iubește călătoriile în scop de cultură cu siguranță o să se simtă foarte bine la Roma.

4 – Bali, Indonezia  – destinația numărul 1 pentru cei care doresc relaxare cu plaje și ape albastre

5 – Creta, Grecia – destinația numărul 2 pentru cei care doresc relaxare cu plaje și ape albastre, mai de buget am putea spune.

6 – Barcelona, Spania – orașul în care spiritul latin se simte la el acasă

7 – Praga – Cehia – cine vrea destinații medievale, Praga este una dintre variante

8 – Marrakech, Maroc – Marocul începe să câștige din ce în ce mai mult teren în turism

9 – Istanbul, Turcia – cu toate că Turcia e o țară acaparată de atentate teroriste, rămâne o destinație de vis pentru multă lume, iar în 2019 oricum s-au mai liniștit apele prin regiune odată cu alungarea ISIS din Irak.

10 – New York, SUA – o destinație scumpă, îndepărtată, dar pe care trebuie să o vizitezi

Peste 10 ani vechime în content writing. Pentru advertoriale și alte servicii adiacente vizitați www.vandimaginatie.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here