Pentru că internetul este plin de lucruri pe care ar trebui să le faci atunci când te duci într-un oraș sau altul, am zis că ar fi o idee bună să scriem noi despre ce NU trebuie când te duci într-unul dintre cele mai vizitate orașe turistice din Europa, orașe precum Madridul. Să vedem așadar 4 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată atunci când vizitezi Madridul.

4 lucruri pe care nu trebuie să le faci atunci când vizitezi Madridul

  1. Nu subestima parcul Retiro. Acesta oferă mult mai multe obiective decât apar pe internet. Poți de exemplu să închiriezi o barcă cu care să te relaxezi pe un lac artificial. O să ai nevoie de cel puțin două ore pentru a putea vizita acest parc, așa că nu-l subestima.
  2. Nu lua metroul când ajungi. De ce? Pentru că are exagerat de multe trepte pe care vei fi bineînțeles nevoit să le urci și să le cobori cu bagajele în cârcă. Încearcă să optezi pentru alt mijloc de transport atunci când călătorești prin Madrid.
  3. Nu închiria o mașină. De ce? Pentru că transportul public de persoane funcționează foarte bine. este eficient și foarte curat.
  4. Nu lua taxiul de la aeroport. O să te jecmănească de bani. Optează pentru Aerobus, ce te poate duce din aeroportul Barajas în oraș pentru doar 5 euro. Chiar dacă o să dureze mai mult, vă va salva 25 de euro. Cred că puteți face lucruri mult mai interesante cu cei 25 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here