Home Destinatii Ieftine Topul celor mai ieftine restaurante Michelin

Topul celor mai ieftine restaurante Michelin

0

Restaurantele cu stele Michelin sunt considerate de departe ceva de lux, iar luxul costă. Întrebarea de bază este cât de bogat trebuie să fii de fapt ca să-ți permiți o masă la un restaurant cu stele Michelin? Iată care sunt cele mai ieftine restaurante încadrate în categoria restaurantelor Michelin, pe care cu siguranță oricine și le poate permite.

Unde se află cele mai ieftine restaurante Michelin?

În timp ce Europa este casa celor mai numeroase restaurante Michelin din lume, există și multe opțiuni de buget. De fapt, 5 dintre cele mai ieftine 10 restaurante Michelin se află în Europa. Mica insulă Malta este cea mai bună opțiune de buget adresată familiilor. 5 restaurante Michelin se află aici iar cel mai mic preț este de 125 euro / persoană.

De-a lungul Mediteranei, Grecia este le locul doi  în topul țărilor cu cele mai ieftine restaurante Michelin, cu un cost mediu de 132 de euro / persoană, 12 restaurante Michelin se află în această țară. Ciudat sau nu, toate aceste restaurante sunt situate în Atena. Slovenia, Belgia și Turcia se află de asemenea pe lista cu cele mai prietenoase restaurante Michelin cu buzunarul, cu un preț mediu de 140 de euro / persoană.

Unde se află cele mai scumpe restaurante Michelin? Danemarca este de departe cea mai scumpă țară de pe planetă atunci când vine vorba despre restaurante de lux. Există și alte țări care ies în evidență cu prețuri exagerate. Spre exemplu Hong Kong are un preț mediu de 248 de euro / persoană pentru restaurantele catalogate drept Michelin.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version