Home Destinatii Perfecte TOP atracții turistice din Londra pentru anul 2024

TOP atracții turistice din Londra pentru anul 2024

0

Încă puțin și vine vara, vine vacanța, vine concediul, și mulți dintre noi am început deja să ne căutăm următoarea destinație de relaxare. Unii se duc la munte, alții la mare, însă există foarte mulți printre noi care adoră să viziteze un loc super aglomerat precum Londra, întrucât este tixit cu istorie, cu clădiri fantastice și cu amintiri care abia așteaptă să se întipărească în memorie. Haideți să vedem împreună TOP atracții turistice din Londra, pentru 2024

TOP atracții turistice din Londra pentru anul 2024

  1. Turnul Londrei – are 1000 de ani vechime și adăpostește bijuteriile Coroanei Regale. Este aceeași fortăreață securizată care era și în trecut, un palat regal dar și o închisoare.
  2. Muzeul Britanic – un muzeu despre lume, pentru lume. Aici se află descoperiri istorice care datează de acum 2 milioane de ani, printre care Piatra Rosetta, sculpturile din Parthenon și mumiile egiptene.
  3. London Eye – aflat de-a lungul Tamisei, acest carusel uriaș permite o privire de ansamblu asupra orașului de la înălțime. Distracția durează 30 de minute iar dacă cerul este senin, distanța vizibilă este de 25 de mile – 40 km.
  4. Galeria Națională de Artă – găzduiește o serie de picturi naționale din secolele 13 până la 19, efectuate în stilul tradițional vest european. Galeria este deschisă 361 de zile pe an iar intrarea este gratuită.
  5. Tower Bridge – celebrul pod din Londra care se ridică și se coboară în funcție de vasele care trec pe sub el. Motoarele extraordinare care datează din epoca Victoriană pot fi vizitate între orele 9:30 și 17:30.
  6. Muzeul Victoria și Albert – cel mai bun muzeu de artă și de design din lume, diversitatea acestui muzeu este incredibilă. Aici sunt găzduite opera de artă istorice dar și contemporane, iar vizitele sunt gratuite.
  7. Muzeul de Istorie Naturală – un centru de excelență al științei, plin de descoperiri uimitoare din toate domeniile, cele mai interesante expoziții fiind galeriile Life and Earth.
  8. Camerele de război Churchill – camerele subterane de unde guvernul britanic dădea directive în cadrul celui de-Al Doilea Război Mondial. După război, aici s-au pus bazele Muzeului Churchill.
  9. Mănăstirea Westminster – mănăstirea a fost ridicată inițial de regele Henry al 3-lea în anul 1245 și este una dintre clădirile construite în stil Gotic cu cel mai frumos design din întreaga Anglie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version