Home Destinatii Exotice Locuri de Vizitat cu Copiii în București: Reptiland

Locuri de Vizitat cu Copiii în București: Reptiland

0

Capitala României, București, este recunoscută pentru dinamismul său, bogăția istorică și culturală, oferind totodată numeroase atracții pentru copii. Unul dintre cele mai incitante locuri de pe harta aventurii urbane este Reptiland București.

Pentru părinții, bunicii sau profesorii care sunt în căutarea unei experiențe educative, dar în același timp distractive pentru copii, Reptiland București reprezintă destinația ideală.

Iată de ce ar trebui să incluzi Reptiland în topul Locurilor de Vizitat cu Copiii în București:

 1. Junglă Amazoniană Indoor:  
 • Peste 40 de specii de reptile din toate continentele lumii, inclusiv iguane roșii și verzi, șopârle gecko, dragoni de apă, caimani și pitoni reticulați (inclusiv cel mai mare exemplar expus din România). Reptilele sunt prezentate în terarii de mari dimensiuni, automatizate, într-un mediu care le permite să se dezvolte în siguranță.
 • pădure tropicală magică, iluminată în culori neon, cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume.
 • Cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra și broscuțe galbene.
 • Un spațiu natural misterios și relaxant – cu abur generat de ultrasunete în care sufli și se relevă mușchi de un verde crud, iar din pământ cresc trunchiuri de copaci cu florile de bromelie în vârful lor.

 

 1. Cursuri și Ateliere pentru Copii:
 • Copiii învață cum să aleagă și să îngrijească animalele de companie, interacționând cu reptile, câini, pisici, hamsteri, iepuri și pești.
 • Copiii învață tehnici și noțiuni despre pregătirea unui terariu cu plante și pleacă acasă cu terariul realizat chiar de ei.
 • Copiii învață să creeze aranjamente florale și pleacă acasă cu propriul aranjament.
 • Copiii interacționează cu o serie de specii de șerpi exotici nepericuloși și află informații inedite despre aceștia.

 

 1. Educație și Respect pentru Natură:
 • Vizita la Reptiland deschide interesul copiilor pentru științele naturii. Copiii pot învăța cu ușurință despre zoologie, biologie, geografie și ecologie interacționând cu exponatele și participând la cursuri și prezentări interactive.
 • Într-o lume în care tehnologia și viața urbană îi captivează tot mai mult pe copii, este esențial să-i conectăm la natură și să le cultivăm o conștiință ecologică.
 • Ecosistemul tropical creat în mijlocul Bucureștiului servește nu doar ca o atracție turistică, ci și ca un mediu de învățare interactiv, transformând educația într-o adevărată aventură.
 • Educația oferită de Reptiland nu se oprește doar la cunoștințe despre reptile și plante tropicale; se axează și pe promovarea valorilor precum grija pentru natură și biodiversitate, folosirea tehnologiei în beneficiul mediului înconjurător.

Așadar, vizitați Reptiland pentru a vă convinge că merită primul loc în topul locurilor de vizitat cu copiii în București.

Reptiland oferă o experiență de neuitat tuturor familiilor care doresc să se deconecteze de la agitația urbană și să descopere frumusețea și diversitatea vieții tropicale.

Pentru cei interesați să exploreze acest univers fascinant, Reptiland București este deschis zilnic, iar programul și tarifele de vizitare sunt disponibile pe site-ul oficial Reptiland.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version