Home Destinatii Perfecte Închirieri auto în București la prețuri mici – Lasă mașina acasă atunci...

Închirieri auto în București la prețuri mici – Lasă mașina acasă atunci când vii în concediu în România

1
Închirieri auto în București la prețuri mici

Pentru că doar câteva luni ne mai despart de startul sezonului concediilor de vară, mulți dintre noi începem să ne gândim la momentul în care ne vom urca în mașină în Spania, Germania sau Franța și vom porni spre România pentru a ne bucura de 2 săptămâni de relaxare.

Închirieri auto în București la prețuri mici – soluția perfectă pentru un concediu lipsit de griji

Dacă este și cazul tău, o să vezi în cele ce urmează 4 motive pentru care ar fi bine să lași mașina în țara în care muncești, să te urci în avion, să aterizezi pe Otopeni și să cauți servicii de închirieri auto în București la prețuri mici. Va fi o decizie care poate să-ți salveze concediul de la dezastru, după cum vei vedea imediat.

Închirieri auto în București la prețuri mici – 4 motive să apelezi la asemenea servicii atunci când vii în concediu

  1. Salvezi zile prețioase de concediu – un drum cu mașina Spania – România este destul de lung. Durează zile bune până ajungi, zile care se scad automat din zilele de concediu. E mult mai bine să zbori către Otopeni, în câteva ore ai ajuns la București și ai început efectiv concediul, nu mai pierzi zile atât la dus cât și la întors. Găsești mașini de închiriat în București ieftine, confortabile, cu care să te plimbi sau să-ți faci treaba în concediu.
  2. Te bucuri de un concediu odihnitor – chiar și în Germania dacă ești plecat la muncă și dorești să vii cu mașina acasă, în România, în concediu, nu e chiar atât de simplu. Într-adevăr, distanța nu este așa de mare însă din pricina faptului că drumurile sunt foarte aglomerate, se întâmplă să faci chiar și 20 de ore pe drum, ceea ce este foarte obositor. Pe lângă zilele de concediu pierdute, două la număr, mai pierzi încă una ca să te refaci după oboseala pe care o acumulezi în orele de conducere, mult prea multe la număr.
  3. Scapi efectiv de grija uriașă a mașinii – oricât de bine întreținute ar fi mașinile, să nu uităm că se pot strica. Nu există o regulă conform căreia unele mașini să fie excluse de la defecțiune. Am auzit cu toții de acele concedii stricate din cauza mașinilor defectate pe drum. O tractare până în România de oriunde din afara granițelor costă o avere, în România vei petrece concediul prin service-uri încercând să repari mașina întrucât ai nevoie să pleci cu ea înapoi, rețeta dezastrului este 100% asigurată. Această grijă a mașinii este uriașă și din moment ce există servicii de închirieri auto la costuri mici, este total nejustificată. Găsești închirieri auto în București la prețuri mici, așa că nu are niciun rost să mai vii cu mașina ta personală. O lași acasă și vii cu avionul.
  4. Reușești să reduci costurile – nu întotdeauna găsești să vii cu prieteni sau rude în România atunci când îți iei concediul de vară. Astfel, trebuie să pleci singur iar costurile cu combustibilul, taxele de autostradă și rovigneta sunt destul de mari. Pe altă parte, dacă îți cumperi bilet de avion din timp, poți să găsești un zbor pentru care să plătești dus-întors chiar și 10 euro. În capitală găsești servicii rent a car și te bucuri de închirieri auto în București la prețuri mici, și automat, te bucuri de un concediu mai ieftin. Îți rămân mai mulți bani de cheltuit în țară.

Nu lăsa grija mașinii să-ți strice concediul, apelează la închirieri auto în București la prețuri mici

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar fi mai bine să-ți lași mașina personală acasă și să îți faci concediul din România profitând de servicii de închirieri auto în București la prețuri mici. Reușești să salvezi zile prețioase din scurtul concediu, un concediu de care te bucuri mai mult atât timp cât zborul cu avionul este mult mai odihnitor decât parcursul a mii de kilometri. În plus, faptul că nu mai ai grija mașinii personale în vacanță te face să te relaxezi și mai mult de săptămânile de timp liber, reducând în același timp și costurile specifice călătoriei.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version