Home Destinatii Ieftine Defileul din Spania care va atrage un număr record de turiști

Defileul din Spania care va atrage un număr record de turiști

0

Ronda, un oraș situat în provincia Malaga, este așezat pe vârful unui defileu absolut spectaculos, care în ultimii ani atrage din ce în ce mai mulți turiști. Canionul adânc de peste 100 de metri pare să fie desprins din filme iar municipalitatea are de gând să construiască aici o pasarelă în valoare de peste 1.6 milioane de euro. Camino del Desfiladero del Tajo după noua denumire, va permite vizitatorilor să coboare până pe fundul canionului pentru prima dată în istorie.

Pasarela care va fi montată va fi cel de-al doilea pas în cadrul unui proiect de anvergură pentru acest oraș antic cu priveliști nemaivăzute. Proiectul a început prin upgradarea unei pasarele deja existente de-a lungul marginii podului Nuevo, pentru a respecta standardele de siguranță. Apoi, există o nouă pasarelă renovată de 400 de metri capabilă să ofere priveliști absolut incredibile din mai multe locații cheie.

Consiliul local spune cp cea de-a doua parte a construcției este montarea unei noi pasarele pe fundul defileului care se întinde de-a lungul râului Guadalevín. Inginerii lucrează și la o platformă agățată care va permite turiștilor să traverseze întreg defileul. Consiliul lucrează cu celebrul arhitect Luis Machuca, creierul din spatele Camino del Rey din Malaga, o pasarelă suspendată de-a lungul defileului El Chorro, aflat la aproximativ 50 de kilometri nord de Ronda.

Intrarea pe Camino del Desfiladero del Tajo va costa 5 euro de persoană atunci când vine vorba despre turiști, iar pentru cetățenii rezidenți din Ronda va fi gratuită.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version