Home Editorial Ce NU trebuie să faci în Amsterdam

Ce NU trebuie să faci în Amsterdam

0
Amsterdam

Amsterdam este cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase orașe europene, un punct de civilizație un pic diferit de restul lumii. Tocmai din această cauză, dacă alegi să călătorești în Amsterdam, există câteva lucruri la care trebuie să fii atent, lucruri pe care NU trebuie să le faci nici în ruptul capului. Le vom trece în revistă în cele ce urmează pe cele mai importante dintre ele…

Ce NU trebuie să faci în Amsterdam

  1. NU plăti feriboturile din nordul portului. Sunt gratuite.
  2. NU uita să te asiguri când treci strada și de bicicliști. Amsterdam e renumit pentru ideea de a pedala.
  3. NU frecventa restaurantele din zonele turistice pentru că sunt foarte scumpe. Amsterdam are o mulțime de alte restaurante la fel de bune pe la periferie.
  4. NU ești obligat să mănânci nici măcar la restaurant. Găsești vânzători ambulanți de la care poți să cumperi hering cu murături.
  5. NU merge la Magere Brug pe timpul zilei pentru că adevărata magie are loc la lăsarea serii. Mă refer evident la podul slăbănogului (The Skinny Bridge)…
  6. NU cumpăra flori din Flower Market pentru că sunt foarte scumpe.
  7. NU uita să folosești permisul de transport atât la plecare cât și la sosire. Dacă uiți, permisul îți va fi anulat permanent.
  8. NU trebuie să te îmbraci elegant dacă mergi la Dutch National Opera & Ballet. În cazul acestei instituții, ținuta nu este obligatorie.
  9. NU merge la casa Annei Frank la prânz ori seara. E foarte posibil să dormi acolo. Cozile sunt destul de mari, cel mai bine ar fi să mergi dimineață.
  10. Nu merge în Red Light District cu copii, nu este un lucru pe care copiii să-l vadă atunci când merg în vacanță. Există alte atracții ude puteți merge cu toată familia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version