Home Editorial Care sunt cele mai populare rase de câini din România?

Care sunt cele mai populare rase de câini din România?

0
rase de caini

Dacă vă bate gândul să vă cumpărați un câine de rasă, dar nu prea știți ce să alegeți, în cele ce urmează vor fi listate cele mai populare rase de câini din România. Aruncați o privire și mai mult ca sigur veți putea lua o decizie mai mult decât potrivită la final.

Care sunt cele mai populare rase de câini din România?

American Bully – deși mulți îl consideră un câine urât, eu cred că este un animal cel puțin spectaculos, motiv pentru care foarte multă lume îl cumpără în România.

Amstaff – ochii lui blânzi constituția atletică te fac să te îndrăgostești de el imediat ce-l vezi. Originar de peste ocean, Amstaff a apărut dintr-o împerechere dintre Bulldog și Terrier.

Brac German – mare amator de vânătoare, discutăm despre un cățel preferat în special de către cei care locuiesc la casă, din pricina dimensiunilor sale destul de mari.

Basset – urechile mari și pleoștite îl dau de gol de la distanță. Câinele din rasa Basset este mare iubitor de copii și potrivit oricărui spațiu de locuit, la bloc sau la casă.

Beagle – unul dintre cei mai frumoși câini din lume, și el mare amator de copii pentru că este o fire foarte jucăușă și iubitoare, atât ca pui cât și odată ajuns la maturitate. Este recomandat mai ales celor care locuiesc la bloc pentru că nu este un câine pretențios, fiind de dimensiuni relativ mici.

Bichon – indiferent de natura lui, Bolognese, Frise, Havanez, Maltese, acesta este perfect pentru spațiile micuțe. Copiii îl adoră și se încadrează cu brio în categoria cățeilor care nu au obiceiul să latre prostește la tot ce mișcă. Bichonul este unul dintre cei mai răspândiți căței de rasă din România.

Ciobănesc german – despre el se spune că este unul dintre cei mai inteligenți căței din lume la ora actuală. Din păcate, este de dimensiuni mari și nu este recomandat să-l cumpărați pentru a-l crește la bloc. Găsiți mult mai multe detalii despre acest tip de câine pe charmy.ro și ar fi foarte necesar să vă interesați bine de tot înainte de a face o asemenea achiziție.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version