Home Editorial Cadouri pentru adolescenți – ușor de ales dacă știi unde să le...

Cadouri pentru adolescenți – ușor de ales dacă știi unde să le cauți

0

Adolescența – cea mai frumoasă perioadă din viața tinerilor și cea mai dificilă perioadă din viața părinților. Cum personalitatea celor care se zbat între copilărie și maturitate se schimbă de la o zi la alta, de la un eveniment la altul, de la o trăire la alta, este extrem de dificil pentru părinți să mai facă rost de cadouri pentru adolescenți cu care să surprindă în adevăratul sens al cuvântului.

Internetul vine de data aceasta în ajutorul părinților prin intermediul magazinelor online destinate lumii cadourilor. Unul dintre ele este Jubi.ro, un magazin online care are chiar o secțiune dedicată acestor cadouri pentru adolescenți iar în cele ce urmează vom prezenta aici câteva astfel de exemple.

Cadouri pentru adolescenți – ușor de ales dacă știi unde să le cauți

CARCASA IMPERMEABILA – este una dintre cele mai interesante idei de cadouri adolescenți, în special pentru fetele care descoperă deosebita plăcere de a face dușuri cu orele. Măcar să se bucure de o muzică bună în momentul în care petrec minute bune sub apă.

DARTS ELECTRONIC – în perioada adolescenței, tinerii vor fi foarte interesați de socializare, vor dori să petreacă foarte mult timp în preajma prietenilor iar cea mai bună idee de cadouri adolescenți se leagă evident de jocuri. Darts este foarte popular cu atât mai mult cu cât ține singur scorul.

ÎNCĂRCĂTOR WIRELES – un gadget foarte util adolescenților, în special celor cărora le place să studieze la birou. Acesta îi va ajuta să fie mult mai organizați și se va asigura de faptul că telefoanele lor mobile vor fi mereu încărcate. Are de fapt 5 funcții diferite implementate într-un singur obiect.

ȘAH ÎN 3 – o idee fantastică de cadouri adolescenți destinată evident pasionaților de șah. „Sportul minții”, cum mai este denumită această disciplină, poate fi jucat acum și în 3, o idee revoluționară care vine la pachet nu doar cu distracție, dar și cu un nivel de dificultate sporit.

BATERIE EXTERNĂ – desigur, este plin internetul cu baterii externe, însă acestea de pe jubi.ro au ceva cu totul special și anume se încarcă de la soare. Pot fi lăsate fără probleme în lumină și se vor încărca singure, nu au neapărat nevoie de conectarea la priză. O idee de cadouri adolescenți mai futuristică…

LAMPA CU LAVĂ – pentru adolescenți începe să devină crucial modul în care își decorează camerele. Cu toții doresc să-și impresioneze prietenii în momentul în care aceștia vin în vizită așa că o lampă foarte interesantă va fi întotdeauna un cadou fantastic pentru tineri.

AMPLIFICATOR CU ECRAN – a venit vremea să prezentăm și un gadget mai SF, care include un difuzor destul de mare și un ecran destul de generos pe care este proiectat și mărit ecranul telefonului mobil. Cu siguranță va face senzație în camera oricărui adolescent iar partea bună este că nu costă mult.

MINGE PENTRU FOTBAL ÎN CASĂ – deși casa este ULTIMUL loc în care ar trebui organizat un meci de fotbal, jubi.ro vine cu o soluție fantastică pentru adolescenți. Această minge plutește pe o pernă de aer și este învelită într-un cauciuc moale astfel încât mobila să scape nevătămată după meci.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version