Home Destinatii Perfecte Atracții pentru Copii în București – Recomandarea noastră

Atracții pentru Copii în București – Recomandarea noastră

1

Vii în vizită cu copiii la rude în București? Vrei să organizezi o excursie în București pentru elevii tai? Ești în trecere prin București și te întrebi ce ai putea face cu copiii câteva ore? 

În București, ai la dispoziție o varietate de atracții ideale pentru copii. Noi îți recomandăm un loc unde poți merge cu copiii indiferent de sezon sau de starea vremii de afară, pentru că este o locație indoor, cu un mediu controlat. Această locație se numără printre preferatele noastre, deoarece îmbina distracția cu stimularea curiozității și cu dezvoltarea creativității. Și este potrivită atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mari. În plus, este o încântare și pentru adulți!

Descoperă una dintre cele mai fascinante atracții pentru copii din București: Reptiland!

Inaugurat în vara anului 2023, Reptiland a atras deja zeci mii de vizitatori curioși să între în contact cu jungla amazoniana din centrul Bucureștiului.

Reptiland București oferă o incursiune fascinantă în lumea reptilelor și plantelor tropicale din America Centrală, America de Sud, Asia de Sud-Est, Africa, Australia.

La Reptiland găsești cea mai mare colecție permanentă de reptile vii din România, expuse în terarii de sticlă de dimensiuni mari și medii, complet automatizate, ce reproduc mediul lor natural. Printre exponatele de reptile se numără cel mai mare piton reticulat expus din România, pitoni albinoși, șopârlele lui Isus, șopârle Gecko, dragoni chinezești de apă, Tegu argentinieni, aligatori cu botul rotund și multe altele.

Reptiland București adăpostește și cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra și broscuțe galbene.

Mai poți admira în aceeași locație o pădure tropicală cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume, iluminată special, în culori neon, cu banani roșii, streliții, bromelii ce cresc în buzunarele trunchiurilor de copaci.

De asemenea, la Reptiland București veți fi captivați de un spațiu natural misterios și relaxant – cu abur generat de ultrasunete în care sufli și se relevă mușchi de un verde crud, iar din pământ cresc trunchiuri de copaci cu florile de bromelie în vârful lor.

Acum înțelegi de ce este în topul listei noastre de atracții din București!

Mai mult de atât….La Reptiland, copiii au parte și de ateliere și cursuri educative și distractive simultan, pe principiile edutainment și  learning by doing.

Copiii vor afla informații despre biologia șerpilor, unde trăiesc șerpii, cât de justificată este teama noastră față de ei, cum ne putem învinge frica de șerpi. Sau vor afla lucruri captivante despre viața secretă a tarantulelor, viermilor și insectelor, pe care le vor observa direct, „pe viu”, ca niște biologi adevărați. La Reptiland, micii cursanți mai pot învăța cum să își aleagă, dar și cum să-și îngrijească animalele de companie. Iar împreună cu designeri florali talentați, copiii vor putea participa la un curs interactiv, în care vor învăța tehnici și  noțiuni despre pregătirea unui terariu și vor pleca acasă cu un mini-terariu realizat chiar de ei.

Prin urmare, adaugă Reptiland în topul listei de “atracții pentru copii în București” sau “locuri de vizitat cu copiii în București” și veți avea parte, garantat, de o experiență “wow”.

Mai multe informații, poze și videoclipuri din locație, aici:

https://reptiland.ro/atractii-pentru-copii-in-bucuresti-hai-la-reptiland/

1 COMMENT

  1. Dragi parinti, daca va ganditi sa veniti in Bucuresti cu copiii, nu trebuie sa ratati o vizita la Reptiland! Acest loc uimitor le va oferi celor mici o experienta fascinanta si distractiva, intr-un mediu complet sigur si controlat. Aici vor putea vedea cele mai exotice si fascinante reptile, pasari si plante tropicale, care seamana cu o veritabila jungla in mijlocul orasului. Pe langa asta, copiii vor putea participa la ateliere si cursuri educative, care ii vor ajuta sa inteleaga mai multe despre viata acestor animale uimitoare si despre importanta protejarii lor. Asadar, adaugati-ne pe lista de vizite obligatorii in Bucuresti si nu veti regreta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version