Home Destinatii Perfecte Activități de făcut cu Copii în București Iarna asta

Activități de făcut cu Copii în București Iarna asta

1

Iarna, lista de activități de făcut cu Copii în București se micșorează. Copiii mici, mai ales, nu pot sta mult timp în aer liber la temperaturi scăzute și asta elimină de pe lista de activități multe locații. Totuși, rămân destul de multe opțiuni de a petrece timp de calitate cu copiii. 

Pe lista de atracții pentru copii se numără teatrele, muzeele, cinematografele, locurile de joacă indoor, patinoarele indoor. Cu siguranță că muzeele și atracțiile turistice celebre din București sunt deja bifate. Și chiar de mai multe ori! Dar, există și locații noi, captivante, unde veți crea amintiri unice alături de copiii voștri.

Locuri noi, captivante, de vizitat cu copii în București

O opțiune încântătoare ar putea fi să petreceți o zi la un patinoar de interior, unde copiii se pot bucura de distracție pe gheață fără a fi expuși la vremea rece. Astfel, pot deprinde sau își pot îmbunătăți abilitățile motorii într-un mediu controlat și prietenos.

Pentru ceva mai atipic, puteți explora muzeele de realitate virtuală din București, oferindu-le celor mici o experiență futuristă și captivantă, precum Mina Museum.

O altă variantă interesantă poate fi participarea la ateliere creative în diverse locații specializate. Acestea oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima imaginația și de a crea propriile lor obiecte sau opere de artă. De exemplu, la Reptiland Bucuresti, copii învață să realizeze terarii de mici dimensiuni. Cursurile de teraristică dezvoltă copiilor mici și mari curiozitatea pentru natură, pentru științele naturale. Copii învață cum să așeze straturile de pământ, cum să selecteze și să plaseze plantele în terariu, care sunt condițiile optime de umiditate, temperatură și lumină…La final, pleacă acasă cu propriul mini-terariu.

Tot la Reptiland, veți găsi expoziții permanente de reptile vii și plante exotice vii. Reptiland Bucuresti oferă o experiență unică, menită să încânte și să inspire copiii de toate vârstele.


Iată care sunt principalele atracții pentru copii din spațiul expozițional:

  • zeci de specii de reptile vii, care trăiesc ca la ele acasă, în terarii automatizate de dimensiuni medii și mari. Câteva exemple: Iguane roșii și verzi, Șopârle Gecko, Dragoni de Apa, Crocodili (Caimani), Piton Reticulat (cel mai mare exemplar expus din România).
  • pădure tropicală cu zeci de plante exotice din întreaga lume, iluminată special, în culori neon, cu Banani Roșii, Streliția, Bromelii ce cresc în buzunarele trunchiurilor de copaci.
  • cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc Plante și Flori Exotice și trăiesc Reptile, iar în apă înoată Pești Tetra și Broscuțe Galbene.
  • un spațiu natural misterios și relaxant – cu abur generat de ultrasunete în care sufli și se relevă mușchi de un verde crud, iar din pământ cresc trunchiuri de copaci cu florile de bromelie în vârful lor.

Adaugă Reptiland în topul listei de “activități pentru copii în București” sau “locuri de vizitat cu copiii în București” și veți avea parte, garantat, de o experiență “wow”!

Mai multe informații despre Reptiland, precum și imagini și videoclipuri, pe site-ul lor:

https://reptiland.ro/activitati-pentru-copii-in-bucuresti-va-asteptam-la-reptiland/

În concluzie, iarna în București poate fi presărată și cu aventuri noi și inedite pentru copii, cu opțiuni variate de activități indoor care să le stârnească creativitatea și să le ofere momente memorabile de bucurie.

1 COMMENT

  1. In pofida temperaturilor scazute si a faptului ca lista de activitati pentru copii in Bucuresti se micsoreaza, exista inca destul de multe optiuni de petrecere a timpului de calitate cu cei mici. Poate nu v-ati gandit, dar un patinoar de interior poate fi o alegere incantatoare pentru o zi distractiva si educativa in acelasi timp, unde copiii pot invata sa se descurce pe gheata intr-un mediu sigur si prietenos. Insa, pentru ceva mai neobisnuit, puteti incerca muzeele de realitate virtuala, unde cei mici vor fi fascinati de experientele futuriste oferite, precum si de alte locatii captivante, cum ar fi Reptiland Bucuresti. Aici, copiii vor avea ocazia de a invata despre reptile si plante exotice, de a participa la ateliere creative si de a pleca acasa cu propriul mini-terariu. Adaugand Reptiland la lista de atractii pentru copii in Bucuresti, veti garanta o experienta unica si captivanta pentru intreaga familie. Luati in considerare aceasta optiune si veti avea parte de o zi plina de distractie si aventura in l

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version