Home Editorial 8 lucruri pe care nu ai voie să le faci la Disneyland

8 lucruri pe care nu ai voie să le faci la Disneyland

0
Disneyland

Dacă aveți de gând să faceți din postura de părinte copiilor o surpriză, sau să vă faceți chiar vouă o surpriză întrucât în fiecare adult se află un suflet de copil, și să faceți o vizită la Disneyland, trebuie să știți înainte de toate câteva lucruri simple, pe care nu aveți voie să le faceți în incintă. Deși este o zonă în care lumea vine să se distreze, distracția dispare dacă nu se ține cont de niște reguli.

8 lucruri pe care nu ai voie să le faci la Disneyland

  1. Nu ai voie să porți costume tematice – decât dacă ai sub 14 ani. Cred că este o regulă de bun simț, copiii sunt liberi să se simtă ca-n densele lor preferate, adulții însă sunt adulți. De asemenea, nu este voie nici cu haine care atârnă pe jos, întrucât alți turiști se pot împiedica.
  2. Nu ai voie să-ți exprimi afecțiunea – cel puțin nu prea mult. Disneyland are reguli stricte în ceea ce privește dragostea afișată public. E un loc pentru copii totuși.
  3. Nu ai voie să întrerupi – pe nimeni, din orice activitate. Mare atenție la acest aspect, cei nepoliticoși sunt cam dați afară, chiar dacă au plătit sute de euro/dolari pentru un bilet.
  4. Nu ai voie să faci poze – cel puțin nu înăuntru și nu cu blitz. Din punct de vedere al bunului simț, este corect. Blițul de la aparate poate să orbească pe cei din jur. De asemenea, sunt interzise fotografiere sau înregistrarea video cu scopuri comerciale.
  5. Nu ai voie să te bagi în față – mare atenție românilor, că noi ca națiune cam avem acest obicei. Dacă sunteți prinși că nu stați la coadă o să fiți dați afară din incintă.
  6. Nu ai voie să-ți faci reclamă – deși parcul în sine este înțesat cu reclame publicitare și cu personal specific al Disneyland, tu ca turist nu ai voie să-ți faci reclamă la afacerea ta.
  7. Nu ai voie să alergi – cred că este destul de simplu de înțeles, alergatul în mulțime poate să stârnească o reacție în masă și oamenii pot fi călcați în picioare la propriu.
  8. Nu ai voie să hrănești animalele – mare atenție pentru românii care se filmează cum dau de mâncare la urși apoi se pun pe Facebook. Dacă hrănești animalele la Disneyland, pleci acasă.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version