Home Non Traveling Vrei un loc de muncă la un angajator serios? Îl poți găsi...

Vrei un loc de muncă la un angajator serios? Îl poți găsi pe infomunca.ro

1087
0

România are o problemă destul de mare cu sectorul locurilor de muncă pentru că după Revoluție, numai cine nu a vrut nu s-a făcut patron și a ajuns astfel să aibă angajați. Nu s-a întâmplat ca în străinătate unde doar oamenii cu adevărat calificați sau experimentați într-un anumit domeniu au ales să dea drumul unui business.

Astfel, se întâmplă des ca în țara asta să existe patroni aroganți pe nedrept, analfabeți, nesimțiți, patroni al căror scop principal este să muncească angajatul cât mai mult pe cât mai puțin iar cei care au încercat până acum câteva locuri de muncă în România cred că pot confirma treaba asta. Să fii patron în România e foarte simplu dar din păcate nu este singurul atribut către un business de succes. Foarte mulți patroni și-au plafonat afacerile pentru că nu au înțeles un lucru elementar: fără angajați mulțumiți, afacerea lor este zero.

Mulți nu au înțeles că dacă-ți bați joc de oameni, dacă nu le dai câți bani merită, dacă le vorbești urât și etc, nu-ți vor sta la muncă iar tu vei bate pasul pe loc. Asta înseamnă ca oricine să-și deschidă o afacere, fără să aibă studii în domeniul respectiv, fără să fi lucrat la un alt patron în acest domeniu înainte, etc. Este singurul motiv pentru care toate japițele ajung să deschidă afaceri, cu toate că nu sunt în stare să lucreze cu oamenii.

Există o adevărată operațiune de căutare a acestui angajator serios care a ajuns să fie considerat de multe ori în România un mit, o fantomă, ceva care există dar care din păcate se arată foarte rar la față. E foarte greu să găsești locuri de muncă la care să te simți bine și tu, angajat, să fii și tu mulțumit. De cele mai multe ori, ajungi într-un loc în care există numai cerințe iar beneficiile tale, sunt undeva la coada listei. Te angajezi și de multe or, trec luni de zile fără să vezi cu adevărat care sunt aceste beneficii, și renunți…

Există totuși o veste bună. Există un portal numit infomunca.ro prin intermediul căruia vă puteți da seama care angajator este serios și care nu. În principiu, cei care sunteți în căutarea unui loc de muncă trebuie să vă faceți cont pe acest portal de recrutare online și să vă completați CV-ul. De aici mai departe lucrurile sunt destul de simple. Puteți începe să căutați locuri de muncă în Constanța sau București sau Timișoara sau din ce oraș sunteți voi și o să vedeți că în josul paginii unde este descris anunțul de angajare există o fereastră de chat.

În acea fereastră puteți trimite mesaje angajatorului și astfel puteți intra în legătură cu el chiar înainte de interviu. Câteva vorbe sunt suficiente să vă dați seama despre un om, așa că aveți șanse mari să identificați patronii cu probleme. Partea bună este că din ce am văzut eu până acum, nu prea există patroni cu probleme pe acest portal. Toți cu care am luat legătura până acum au fost oameni cât se poate de serioși, ceea ce m-a surprins și m-a bucurat în același timp. Este o veste bună pentru cei care sunt în căutare de locuri de muncă în cadrul cărora doresc să fie tratați cu respect.

contacteaza angajatorul pe infomunca.ro

În plus, dacă vă veți face cont pe platforma de recrutare online infomuca.ro veți avea șanse reale de a fi selectați pentru interviu și de ce nu, încadrați în câmpul muncii destul de rapid pentru că pe acest portal, fiind unul mai micuț, nu veți avea parte de acele joburi la care au mai aplicat 1263 persoane. Una e să aplici pentru un job la care ai șanse reale și alta e să aplici la 100 de joburi zilnic fără să primești nici măcar un telefon, cum se întâmplă deseori pe cele mai celebre platforme de recrutare online din România.

putini candidati pe infomunca.ro

Și mai există o funcție mișto pe infomunca.ro, cu ajutorul căreia poți avea șanse și mai mari de a fi angajat. Există posibilitatea de a avea CV Premium. Ce înseamnă acest Premium? Ei bine, pentru o sumă destul de modică precum 20 RON/lună, CV-ul tău va fi poziționat întotdeauna primul în topul listelor primite de angajatori. Astfel, CV-ul tău va fi vizualizat 100% de fiecare dată când aplici. Este o funcție care într-adevăr costă, dar consider că cine este cu adevărat interesat să muncească va face oarecum acest sacrificiu.

promovare CV Premium pe infomunca.ro

Pe infomunca.ro veți primi de asemenea pe e-mail cele mai noi locuri de muncă ce corespund profilului vostru evidențiat prin intermediul CV-ului. Din acest motiv spun că este imperios necesar să îl aveți completat 100%. Nu veți mai fi nevoiți să vă logați pe site și să căutați joburi ulterior dacă sunteți setați pe un anumit domeniu, le veți primi automat pe e-mail. Se pot trimite niște newslettere destul de interesante, cu foarte multe opțiuni care or să vă servească cele mai importante noutăți din domeniile selectate.

Acestea fiind spuse, dacă vreți un loc de muncă serios în cadrul unei firme serioase, încercați să-l găsiți în locuri ceva mai speciale precum infomunca.ro, mai ales că prin intermediul acestui protal de recrutare online veți avea șanse mult mai mari să fiți angajați. E bine să abandonați instinctul de turmă și să încercați portaluri noi, despre care alții nici măcar nu au auzit și veți vedea că veți avea mai mult succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here